שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יסמין
    27/06/2009

שלום רב,
    אני חושבת שיש לי שיניים ארוכות מידי, לכן אני נוטה לא לחייך בתמונות ואני רוצה להתחיל כן לחייך ולהיות בטוחה שיש לי שיניים יפות.
    אז צירפתי תמונה ורציתי לדעת האם לפי דעתכם ניתן לקצר אותן ולסדר אותן כך שיראו יפה..האם כם ניתן לקצר אותן ללא יישור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קיצור השיניים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    28/06/2009

חשוב לבדוק מה מידת חפיפת השיניים העליונות על התחתונות, כשמבצעים קיצור עם או ללא אורתודונטיה. חשוב מאוד שתיבדקי על ידי מומחה או מומחית. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מידע

יסמין
    29/06/2009

קודם כל תודה על תשובתך, דבר שני השיניים העלויונות בולטות מעט לעומת השיניים התחתונות אך זה לא מפריע לי,האם כדי לעשות קיצור שיניים החלק העליון חייב להיות חופף לתחתון? מדוע אי אפשר פשוט לקצר אותן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לבדוק את היחס בין האורך לרוחב

ד``ר אריאל דינבר
    29/06/2009

גשי למומחה לשיקום שיבדוק לך. אם אכן השיניים שלך ארוכות ביחס לרוחב שלהן ומידת החפיפה בין השיניים העליונות והתחתונות מאפשרות קיצור שלהן אז יש סיכוי שהמומחה יסכים לקצר לך אותן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו