רוצה ליישר שינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה ליישר שינים
    מיכל
    20/07/2009

שלום לכולם
    אני בת 24 שמעונינת לעשות יישור שינים. יש לי בעיה של לסת קטנה ולכן עקרתי את 4 שיני הבינה שלי (בהתיעצות רופא השינים שלי) עדיין יש לי שינים "דחוסות" וייתכן שאצטרך לעקור עוד שן או שתיים. הבעיה היא שרופא השינים שלי לא מתעסק עם אורתודנטיה ואני אובדת עצות לגבי בחירת אורתודנט מתאים.
    רציתי לשאול מהם העקרונות אליהם צריך להתייחס בבחירת האורתודנט והטיפול המתאים לי?
    מה אורך הזמן שלוקח יישור השינים (בזמנו לפני החתונה הציעו לי יישור ממריץ תוך מספר חודשים-האם קיים דבר כזה או להתרחק מאורתודנטים כאלו (כמו שעשיתי בעבר) ?
    ידוע לי שישנה אפשרות ל"גשר" שקוף/לבן מה היעילות שלו לעומת הרגיל ומה הפרשי העלויות?
    דבר נוסף והכי חשוב, אני מתכננת להיכנס להריון בתקופה הקרובה, האם יש מניעה לטיפול אורתודנטי במהלך ההריון עצמו? או אם אני יעשה אותו לפני האם אפשר להיות עם ה"גשר" בזמן ההריון?

זהו..הרבה שאלות..מקווה שמישהו יענה ויעזור לי קצת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה ליישר שינים

הוספת תגובה

• תשובות לשאלותיך

ד``ר עתליה וסרשטיין
    21/07/2009

לבחור אורתודונט: חשוב שיהיה/ תהיה מומחה או מומחית מטעם משרד הבריאות. באתתר ההסתדרות לרפואת שיניים תוכלי למצוא את רשימת המומחים לאורתודונטיה.
    משך זמן טיפול תלוי בטיפול הנדרש.
    קיים יישור מהיר, אך הוא כרוך בניתוחי חניכיים, שמבצע מומחה לחניכיים.
    גשר שקוף או לבן מעט יותר יקר - איני יכולה להתחייב כמה יותר. משתנה מאורתודונט לאורתודונט.
    אין מניעה לטיפול אורתודונטי בעת ההריון, גם אם את מתחילה את הטיפול לפני ההריון וממשיכה בעת ההריון. כיוון שנדרשים צילומי רנטגן לפני תחילת הטיפול, רצוי לבצע אותם לפני הכניסה להריון. לא מומלץ לבצע צילומי רנטגן ב 3 החודשים הראשונים של ההריון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו