מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישור שיניים מלווה בעקירהליאת צ23/07/2009
שלום רב לפני יומיים הייתי אצל אורטודנטית מומחה והיא ייעצה לי לעקור שן מכל צד בלסת העליונה.
הבעיה שלי היא שיש לחץ רב על הלסת העליונה ושתי השיניים הקידמיות שלי בולטות.הפה לא נסגר טוב. היא כמובן אמרה שאחרי שהיא תעשה את המטבעים היא תוכל לדעת יותר טוב ואולי יהיה סיכוי בלי עקירות אבל היא לא מאמינה....
בנוסף היא שלחה אותי ל שינננית ששם גילו שיש לי דלקת חניכיים ומחלת חניכיים ובנוסף נסיגה תחתונה של חניכיים(הבנתי שכל זה תורשתי).....
שאלותיי הם אם אפשר בלי עקירה? כי כולם אומרים לי שלא עוקרים שיניים בריאות כי כשמתבגרים צריך כל שן..... אני מפחדת מאד מהעניין....האם זה נכון?(אני בת 26)
עוד חודש יש לי תור למטבעים האם כדאי ללכת? יש סיכוי באמת ללא עקירות?
הרופאה אמרה שאם אני מגיעה למטבעים אז כבר התחלתי טיפול.... קשה לי לעכל שאני אצטרך לעקור....
משהו אחרון יש לי טיפול שורש בשן הקידמית,היישור יכול להרוס?
בבקשה תעני לשאלותיי.....תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תקחי את זה כל כך קשה
ד``ר אריאל דינבר25/07/2009לעתים אין ברירה אלא לעקור שיניים. יש לך 32 שיניים ואם חובה לעקור 2 שיניים אז ישארו 30 אבל אם ההחלטה של האורתודונטית שלך נכונה אז זה בהחלט שווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמס' שיניים
רינה29/07/2009סליחה.....
אבל לי יש 28 שיניים (14 בכל לסת) וגם אני צריכה לעבור יישור שיניים ובשביל זה עליי לעקור 4 שיניים!!! מה זה אומר שישארו לי 24 שיניים??
להתחיל לדאוג ?? או שלא כדי ליישר שיניים?
והאם יש השפעה לגיל מבוגר יותר?
בבקשה תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?