יישור שיניים מלווה בעקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים מלווה בעקירה
    ליאת צ
    23/07/2009

שלום רב לפני יומיים הייתי אצל אורטודנטית מומחה והיא ייעצה לי לעקור שן מכל צד בלסת העליונה.
    הבעיה שלי היא שיש לחץ רב על הלסת העליונה ושתי השיניים הקידמיות שלי בולטות.הפה לא נסגר טוב. היא כמובן אמרה שאחרי שהיא תעשה את המטבעים היא תוכל לדעת יותר טוב ואולי יהיה סיכוי בלי עקירות אבל היא לא מאמינה....
    בנוסף היא שלחה אותי ל שינננית ששם גילו שיש לי דלקת חניכיים ומחלת חניכיים ובנוסף נסיגה תחתונה של חניכיים(הבנתי שכל זה תורשתי).....
    שאלותיי הם אם אפשר בלי עקירה? כי כולם אומרים לי שלא עוקרים שיניים בריאות כי כשמתבגרים צריך כל שן..... אני מפחדת מאד מהעניין....האם זה נכון?(אני בת 26)
    עוד חודש יש לי תור למטבעים האם כדאי ללכת? יש סיכוי באמת ללא עקירות?
    הרופאה אמרה שאם אני מגיעה למטבעים אז כבר התחלתי טיפול.... קשה לי לעכל שאני אצטרך לעקור....
    משהו אחרון יש לי טיפול שורש בשן הקידמית,היישור יכול להרוס?

בבקשה תעני לשאלותיי.....תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אל תקחי את זה כל כך קשה

ד``ר אריאל דינבר
    25/07/2009

לעתים אין ברירה אלא לעקור שיניים. יש לך 32 שיניים ואם חובה לעקור 2 שיניים אז ישארו 30 אבל אם ההחלטה של האורתודונטית שלך נכונה אז זה בהחלט שווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מס' שיניים

רינה
    29/07/2009

סליחה.....
    אבל לי יש 28 שיניים (14 בכל לסת) וגם אני צריכה לעבור יישור שיניים ובשביל זה עליי לעקור 4 שיניים!!! מה זה אומר שישארו לי 24 שיניים??
    להתחיל לדאוג ?? או שלא כדי ליישר שיניים?
    והאם יש השפעה לגיל מבוגר יותר?
    בבקשה תענו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו