רווח בשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווח בשיניים
    רועי
    02/08/2009

בן 15 - יש לי רווח בשיניים הקדמיות בלסת העליונה והלכתי לאורטודנט והוא אומר לי שאי אפשר לעשות גשר מכיוון שבסיס השן יותר גדול מסוף השן ולכן אם אני יעשה גשר יווצר רווח בחלק העליון של השן (אם צריך תמונה אני יכול לשלוח לאימייל) גם אמרו לי שאני לא יכול לעשות השתלה או ציפוי של משהו שיחסום את הרווח כי זה לא שן שבורה וזה יחליק כל שבוע.
    יש משהו אחר שאפשר לעשות כי אני ממש מיואש ורוצה חיוך יפה.

גם כשהלכתי לאורטודנט הוא אמר לי שכדאי שאני יעשה גשר לבערך 3 שנים מכיוון שהלסת התחתונה בולטת והלסת העליונה נסגרת בדיוק על הלסת התחתונה ולא טיפה אחרי כמו שאמור להיות
    הוא אמר שתהליך זה יהיה בערך 3 שנים עם עקירות של שיניים האחרונות(שכחתי את שמן) כדי שידחפו לי את הלסת אחורנית. האם טיפול זה כדאי? חשוב לציין שאין לי בעיות אכילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רווח בשיניים

הוספת תגובה

• סביר להניח

ד``ר עתליה וסרשטיין
    02/08/2009

שטיפול אורתודונטי כללי יוכל לתת לך חיוך יפה יותר. חשוב שתבדוק את מומחיות האורתודונט אליו אתה פונה באתר ההסתדרות לרפואת שיניים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא לא מוכן לטפל בי

רועי
    03/08/2009

הלכתי אורטודנט מומחה - לפי אמא שלי - והוא אמר שהוא לא מוכן לשים לי גשר בשום פנים ואופן מכיוון שהבעיה היא לא רפואית והיא רק אסתטית והוא אמר שגשר יכול ליצור בעיה אחרת של רווח בחלק העליון של השן כאשר סוגרים את החלק התחתון.....מצורפת תמונה של שיניים אם זה יכול לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו