יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    אורטל
    31/08/2007

שלום,
    אני מטופלת כבר 3.5 שנים אצל אורטודנט.
    מתחילת הטיפול אני עם פלטה שקופה בשיניים בעליונות ורק לפני מס' חודשים הוא התחיל לטפל לי בשיניים התחתונות אחרי שאני ביקשתי את זה, כשמבחינתו השיניים היו במקומם הטבעי וזה מספיק, למרות שהן לא היו ישרות.
    לאחרונה כאמור התלוננתי אצלו על הטיפול הגרוע והוא הכין לי פלטה חדשה (במשך 3 שנים הייתי עם אותה פלטה שכבר החליפה צבעים והייתה שבורה במס' מקומות והוא לא חשב להחליף לי אותה לפני שהתלונתי) וכן עדיין יש לי טבעות על השיניים התחתונות.
    השיניים העליונות שלי עדיין לא ישרות, הפלטה מסדרת לי רק את 2 השיניים הקידמיות ואם אני לא שמה את הפלטה יום אחד הן חוזרות להיות "אחת על השניה".
    השאלה שלי היא מה אני יכולה לעשות במצב כזה? אני מרגישה שלא מטפלים בי במרפאה הזאת אבל כבר שילמתי את כל התשלום ככה שאני לא יכולה לעזוב ולהתחיל שוב טיפולים במרפאה אחרת.
    להצעתך ועזרתך האפשרית.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• בדקי אם מדובר במומחה

ד``ר אריאל דינבר
    31/08/2007

אם את מטופלת במרפאה פרטית אני ממליץ לך ללכת לחוות דעת נוספת אצל אורתודונט מומחה.
    אם מדובר במרפאה ציבורית (קופת חולים או רשת) ניתן לפנות ליועץ או אחראי על תחום האורתודונטיה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו