צריכה עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה
    בר
    13/08/2009

שלום, לפני שלוש שנים היה לי גשר בשיניים העליונות בערך כשנה וגשר בשינים התחתונות כחצי שנה... הרכבתי פלטה בסיום הטיפול והייתי מרוצה מהשיניים..!! בשינה נשבר לי ולקח איזה חודש להזמין ..זה קרה פעמיים שלוש...שנתיים אחרי זה נזכרו שאני צריכה קיבוע שמו לי בשינים העליונות ..
    ואני עם פלטה בשינים התחתונות... בסיום הטיפול לפני 3 שנים שהורידו לי תגשר הייתי מאוד מרוצה וכעת אני ממש רואה שינוי.. כמה שיניים לא באותו שורה ו2 הניבים בלסת התחתונה הסתובבו מעט. שלפני הגשר בכלל לא היה לי שינים עקומות רק לאסטטיקה עשיתי כדי שלא יהיה רווח אחד..
    רציתי לשאול מה אפשר לעשות לגביי זה... לדעתי אם יהיה לי גשר תוך 3 חודש זה חוזר למצב כמו שאני רוצה...אני מטופלת בכללית סמייל...ורציתי לדעת האם כדי לעשות גשר שוב? והאם ייתכן שאני ישלם חצי מהסכום מכיוון שזו פעם שנייה..? אני חייבת לציין שהלסת התחתונה חזרה ממש לאותו מצב כי אין לי קיבוע שם והפלטה לא ממש עוזרת..ודיי קשה לי לסגור את שתי הלסתות אני מרגישה לא נוח בכלל.. מכייון שזה חזר לאותו מצב

מה עליי לעשות???????? אודה אם תעזור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה

הוספת תגובה

• עוד משהו

בר
    13/08/2009

בנוסף אני פוחדת לעשות שוב גשר..הייתי בת 15 שעשיתי וזה היה נורמלי עכשיו אני בת 19 ..
    אפשר לעשות גשר למטה ואחרי שמורידים לעשות למעלה... או שחייב באותו זמן כי אם תמליץ לי לעשות אז אני פוחדת לעשות את שתיהם בבת אחת..אני מעדיפה לסיים למטה ואז לעשות למעלה.. האם זה אפשרי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ לבצע שתי לסתות בו זמנית.

ד``ר אריאל דינבר
    14/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליך לפנות ליועץ של כללית סמייל

ד``ר אריאל דינבר
    14/08/2009

יש לפנות למרפאה שבה עברת טיפול ולבקש חוות דעת נוספת של היועץ לאורתודונטיה. אני מניח שהוא יענה לך על כל השאלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו