יישור שיניים - פלטות שקופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים - פלטות שקופות
    שירי
    20/08/2009

שלום רב,
    נודע לי כי קיימת כיום שיטה חדשה ליישור שיניים באמצעות פלטות שקופות - נוספת לאינוויזיליין. לחברה, כך נמסר לי, קוראים קלירליינרס או משהו דומה. הבנתי שהשיטה דומה מאוד לאינוויזיליין רק שמייצרים את הפלטות בארץ ובהתאם להתקדמות הטיפול.
    האם ידוע לכם על שיטה כזו? ניסיתי למצוא חומר באינטרנט ולא הצלחתי. במידה והשיטה מוכרת לכם - האם היא מומלצת (בהשוואה לאינוויזיליין, בהנחה שהמקרה שלי מתאים לכך)?

תודה רבה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האתר המתאים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    20/08/2009

הוא www.clearaligner.com
    השיטה מוכרת. חשוב האורתודונט/ית המטפל/ת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל אורתודונט

ד``ר עתליה וסרשטיין
    21/08/2009

מומחה יודע להשתמש בשיטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלטות שקופות - המשך

שירי
    22/08/2009

שוב תודה על תשובתך.

שתי שאלות אחרונות:

1. האם יש ניסיון עם השיטה הזו בארץ? כמה שנים השיטה קיימת וכמה שנים מיישמים אותה בארץ?

2. האם לאורתודנט יש תפקיד ממשי בתהליך, או שמא עיקר תפקידו מתמצה בלקיחת המידות כאשר את הפלטות עצמן מכינים במעבדה בצורה ממוחשבת? האם האורתודנט שותף לתכנית הטיפול??

תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו