מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גשר- זה לא מאוחר מידי. לגולשיםBRAVE GIRL08/09/2009
שלום רב לכולם.
שנים שרופא השיניים הפציר עליי לעשות טיפול אורטודנטי. בתור ילדה מעבר לפחד מרופא השיניים היה הפחד הנוראי של "לעשות גשר" שתמיד היה נראה לי כמו סרט אימה.
למעשה, עקימות השיניים שלי לא הייתה קטסטרופאלית ולא הפריעה לי.
היום אני בת 22, במשך השנים נהיו לי בעיות עקב העקמומיות שהרי כאשר השיניים עקומות יותר קשה לנקות אותן. החזקתי חזק, נשמתי עמוק ואמרתי: "הגיע הזמן לעשות גשר".
החששות החלו לעלות וכמובן שאלו היו חששות בתחום האסטטי, שהרי להיות עם גשר בשנותיי היפות- זה דבר שקשה לקבל על הדעת.
אני כותבת את זה משום שאני יודעת שרבים בגילאים אלו ומבוגרים יותר חוששים לעשות גשר, אך אני חייבת לומר לכם... זה כל כך כל כך כל כך שווה את זה!!!
אני כבר 4 חודשים עם גשר בשיטה האמריקאית כלומר, גשר שהוא מאוד קטן וללא גומיות; זה לא מחריב את הפנים, אני אפילו ממש אוהבת את זה (אני מכנה את זה תכשיט:) ). לאחר 4 חודשים כבר רואים תוצאות ואני חייבת לציין שהבטחון העצמי שלי קפץ ב100 מדרגות.
לפי מיטב הבנתי ישנם כמה וכמה סוגים של גשרים, ורוב הגשרים הם ממש קטנים ואסטטיים להפליא.
בנוגע לכאב, הוא ישנו- לא אשקר לכם!... בימים הראשונים לאחר התקנת הגשר ישנם כאבים די חזקים, אך תוך יומיים שלושה הכל עובר ובשלב מסוים כבר אפילו לא מרגישים שום דבר!
מעבר לזה, לאחר תקופה אפשר לאכול כמעט רגיל לחלוטין וזה כלל לא מפריע.
אז אם אתם מרגישים שאינכם מרוצים ממצב השיניים שלכם ופוחדים להיות לא מרוצים עם גשר עליהן, תחשבו איזו תחושה נהדרת תרגישו לאחר התקופה הזו, כשהשיניים יהיו ישרות ויעניקו לכם את החיוך שמגיע לכם, וכמובן והחשוב מכל- בריאות יותר! (והזמן הזה טס ללא הרגשה).
אז תחזיקו חזק, תנשמו עמוק ותגידו: הגיע הזמן לעשות גשר.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלים מדברות בעד עצמן
ד``ר אריאל דינבר11/09/2009אין לי מה להוסיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?