גשר- זה לא מאוחר מידי. לגולשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גשר- זה לא מאוחר מידי. לגולשים
    BRAVE GIRL
    08/09/2009

שלום רב לכולם.

שנים שרופא השיניים הפציר עליי לעשות טיפול אורטודנטי. בתור ילדה מעבר לפחד מרופא השיניים היה הפחד הנוראי של "לעשות גשר" שתמיד היה נראה לי כמו סרט אימה.

למעשה, עקימות השיניים שלי לא הייתה קטסטרופאלית ולא הפריעה לי.

היום אני בת 22, במשך השנים נהיו לי בעיות עקב העקמומיות שהרי כאשר השיניים עקומות יותר קשה לנקות אותן. החזקתי חזק, נשמתי עמוק ואמרתי: "הגיע הזמן לעשות גשר".

החששות החלו לעלות וכמובן שאלו היו חששות בתחום האסטטי, שהרי להיות עם גשר בשנותיי היפות- זה דבר שקשה לקבל על הדעת.

אני כותבת את זה משום שאני יודעת שרבים בגילאים אלו ומבוגרים יותר חוששים לעשות גשר, אך אני חייבת לומר לכם... זה כל כך כל כך כל כך שווה את זה!!!

אני כבר 4 חודשים עם גשר בשיטה האמריקאית כלומר, גשר שהוא מאוד קטן וללא גומיות; זה לא מחריב את הפנים, אני אפילו ממש אוהבת את זה (אני מכנה את זה תכשיט:) ). לאחר 4 חודשים כבר רואים תוצאות ואני חייבת לציין שהבטחון העצמי שלי קפץ ב100 מדרגות.

לפי מיטב הבנתי ישנם כמה וכמה סוגים של גשרים, ורוב הגשרים הם ממש קטנים ואסטטיים להפליא.

בנוגע לכאב, הוא ישנו- לא אשקר לכם!... בימים הראשונים לאחר התקנת הגשר ישנם כאבים די חזקים, אך תוך יומיים שלושה הכל עובר ובשלב מסוים כבר אפילו לא מרגישים שום דבר!
    מעבר לזה, לאחר תקופה אפשר לאכול כמעט רגיל לחלוטין וזה כלל לא מפריע.

אז אם אתם מרגישים שאינכם מרוצים ממצב השיניים שלכם ופוחדים להיות לא מרוצים עם גשר עליהן, תחשבו איזו תחושה נהדרת תרגישו לאחר התקופה הזו, כשהשיניים יהיו ישרות ויעניקו לכם את החיוך שמגיע לכם, וכמובן והחשוב מכל- בריאות יותר! (והזמן הזה טס ללא הרגשה).

אז תחזיקו חזק, תנשמו עמוק ותגידו: הגיע הזמן לעשות גשר.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלים מדברות בעד עצמן

ד``ר אריאל דינבר
    11/09/2009

אין לי מה להוסיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו