הרחבת לסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחבת לסת
    דורי-דור
    15/09/2009

שלום, לפני כשנה וחודש התחלתי טיפול אורטודנטי שמטרתו הייתה להרחיב את הלסת העליונה.הקוביות בהן אני משתמש הן מסוג ה SELF LOCK .(לא סבלתי משניים עקומות כלל) הטיפול אכן מראה שיש הרחבה מסויימת בלסת העליונה אך עדיין הדרך ארוכה....כחלק מטיפול ההרחבה אני משתמש בגומיות צדדיות שמפעילות לחץ על שן מספר 26 ו16.לפני הטיפול ובמהלכו חקרתי הרבה את הנושא וראיתי כי רוב הטיפולים להרחבת לסת נעשים ע"י מרחיב הלסת(המכשיר המתכתי..) ממש ראיתי שזה כמעט באופן גורף! פניתי לאורטודנטית שלי והיא אמרה לי שכרגע אני לא צריך את זה , שזה כאבים איומים וכ"ו...מסיבה כלשהיא אני מרגיש שהיא לא עונה לי לעניין ומנסה להתחמק מהטיפול הזה...אחרי הכל אני בן 22 וגם אם זה כואב אני מוכן לעשות זאת...העיקר לרא להתמזמז עם הטיפול!השאלה שלי אם אכן רוב הטיפולים להרחבת לסת נעשים ע"י המרחיב? האם אני סתם פרנואיד ואכן מתבצעות הרחבות לסת ללא המרחיב? האם להתעסק עם המרחיב לסת דורש מקצוענות יתר שאולי אין לה? האם אתה ממליץ לי לפנות לאורטודנט אחר?

הייתי מבקש שתענה לי בהרחבה ובאמת תעזור לי להבין את העניין כי אני פשוט מסתובב מתוסכל במשך תקופה...

תודה רבה: דורי-דור
    תמונה עליונה-תחילת טיפול
    תחתונה לפני כ4 חודשים
    אמצעית לפני כ חודשיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחבת לסת

הוספת תגובה

• בדוק אם הרופאה מומחית

ד``ר אריאל דינבר
    15/09/2009

לפי התמונות אתה רק בשלבים ראשונים של הטיפול, סבלנות, זה לוקח זמן להרחיב בשיטה זו. אני מניח שהרופאה יודעת מה היא עושה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו