קיבוע לא מתאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיבוע לא מתאים
    אביב
    17/09/2009

ד"ר שלום,
    אני בת 22 ולפני כשבוע וחצי הורידו לי את הריבועים בלסת התחתונה. בעליונה לא היה לי גשר ועשו לי מדידות לקיבוע.. לפני כיומיים נתבקשתי להגיע למרפאה לקבל את הקיבוע (פלסטיק שקוף בצורת השיניים). כשהרכבתי אותו הוא לא התיישב לי על השיניים. לא התאים למבנה של השיניים . לטענת הרופא חלו תזוזות קלות בשיניים במהלך השבוע וזו הסיבה שהקיבוע לא מתאים. הוא טוען שאני צריכה להרכיב אותו יום שלם וללחוץ עליו ורק כך הוא יתאים. (מה שלא נראה אפשרי כי הוא "קופץ לי החוצה", לא נתפס בכלל בשיניים)
    האם לדעתך אני אמורה להרכיב את הקיבוע בצורה הזאת וזה לא יגרום לנזק למצב הקיים או לחילופין לדרוש מדידות חדשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיבוע לא מתאים

הוספת תגובה

• מדובר בפלטה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    18/09/2009

לעתים חלות תזוזות קלות, אך אולי היה עיוות במידה ולכן הפלטה לא מתאימה. איני יכולה לדעת לאילו תנועות תגרום הפלטה. אם השיניים נראות ישרות גם כעת, אולי עדיף מידה חדשה ולקחת את הפלטה באותו היום או למחרת. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו