טיפול כראוי ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול כראוי ???
    נדב
    19/09/2009

קוראים לי נדב והייתי מטופל אצל קופת החולים שלי , הייתי בערך 5-6 שנים מטופל אצליהם..
    בהתחלה היה לי ריבועים למעלה ולמטה אחר כך הורידו לי את הריבועים למעלה ושמו לי פלטה נשלפת שגם איתה הלכתי ... בשלב יותר מאוחר גם את הריבועים למטה הורדתי ושמו לי פלטה נשלפת...
    הורדתי את כל הפלטות בגיל 18 וחצי עם גיוסי לצבא... בהוראת האורטודנט של קופת החולים שלי...

היא לא אמרה לי כלום מעבר לכך... לא לשים את הפלטה בלילה , היא לא שמה לי חוט ברזל בתוך הפה מאחורי השיניים כלום...- מבחינת הטיפול הסתיים....

היום השיניים שלי למטה נראת קטסטרופה .. כאילו לא הלכתי 5-6 שנים עם ריבועים ופלטה וניסיתי לעשות יישור שיניים. החלק העליון של הפה שלי הוא בסדר אבל יש כבר כמה שיניים שמתחילות לצאת....

בזמנו לפני 14 שנים שילמו ההורים שלי 4850 שקלים ... המון כסף בזמנו....

מה אתה חושב על זה ???

תודה

נדב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול כראוי ???

הוספת תגובה

• פנה ליועץ הראשי של קופ"ח

ד``ר אריאל דינבר
    20/09/2009

ישנו יועץ מומחה ליישור שיניים מטעם קופ"ח כללית שתפקידו לעזור לך במקרים כאלה.
    בקופ"ח כללית שמו דר' נפתלי ברזניאק.
    בקופ"ח מכבי שמו דר' משה גולדשטיין.
    עליך לפנות למרפאה בה טופלת ולבקש להגיע אליו להתייעצות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו