שלום -יש לי כמה שאלות (:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום -יש לי כמה שאלות (:
    אנונימית
    13/10/2009

התחלתי טיפול ליישור שיניים לפני כמעט ארבעה חודשים,השיניים מאוד התיישרו(ולפני הם היו ממש עקומות.)היום האורתודנט נתן לי גומיות לשים לעצמי והסביר לי איך לשים,גומיות למעלה 2 ליד כל ניב שזה הבנתי בשביל לסגור את הרווח של העקירה (עקרו לי 2 שיניים בכל צד למעלה)
    וגומיות בין הלסתות כאילו חיבור של למעלה ולמטה-שזה בשביל הסגירה והמנשך ..
    הוא אמר לי להחליף כל יום...
    זה ממש כואב אבל הבנתי שזה עובר אחרי יום-יומיים

יש לי כמה שאלות בנושא..
    1.מה זה אומר שהוא שם לי את הגומיות הללו עכשיו? הרי הבנתי ששמים אותם לקראת סוף טיפול והרי אני רק 4 חודשים עם הגשר? האורתודנט אמר שהשיניים שלי הסתדרו ועכשיו זה החלק המאוד חשוב בטיפול שלי ובזמן שזה ייקח,הוא לא ידע להגיד כמה זמן זה יקח אבל אמר שזה החלק הכי חשוב כדי לסגור את הרווח מהעקירות וגם לסדר את המנשך והסגירה..
    2. כמה זמן זה באמת לוקח לסגור רווח של עקירה? מפחדת שזה ייקח הרבה זמן מה הזמן הממוצע?
    3.הבנתי שבאוכל אפשר להוריד את זה וכו' אבל תוך כמה זמן רצוי להחזיר את זה כי מאוד חשוב לי לעשות את זה כמו שצריך כדי שהטיפול יהיה יותר מהיר,אני בת 20 וחצי ובא לי לסיים עם זה מהר ושלא יקח לי כמה שנים זה מלחיץ אותי.
    4. ההרגשה המוזרה שמדברים ומחייכים עוברת אחרי כמה זמן או שזה יישאר ככה לאורך הטיפול עם הגומיות?
    5.האורתודנט נתן לי בנוסף גם גומיות ממש קטנות ושכחתי לשאול אותו בשביל מה? כי כרגע אני רק עם גומיות יחסית גדולות,אז למה הקטנות משמשות.?

סליחה על כל השאלות ותודה רבה!!!
    :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום -יש לי כמה שאלות (:

הוספת תגובה

• עליך לפנות לאורתודונט שלך

ד``ר עתליה וסרשטיין
    14/10/2009

השאלות פרטניות לגביך, והוא מכיר את המקרה שלך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו