טיפול אורטודנטי חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אורטודנטי חוזר
    בקי
    17/10/2009

שלום,
    לפני בערך 7 שנים סיימתי טיפול אורתודנטי ללא עקירת שיניים שכלל רסן, "קוביות" ופלטה לשיניים התחתונות. כמה חודשים לאחר סיום הטיפול כבר חשתי בנסיגה. הרופא המטפל שנמצא כעת בחו"ל אמר שנטיתם של השיניים היא לחזור למצבם הטבעי וכי אין מניעה מזה..
    כיום לאחר שעברו מספר שנים - הטיפול נסג בלפחות 40% ואני שוקלת לעשות טיפול אורתודנטי שוב.
    האם זה מומלץ? האם טיפול נוסף יבטיח ששיני ישארו במצב זה זמן ארוך יותר.
    האם טיפול ללא "קוביות" שמפריעות למראה הכללי, הוא יעיל כמו הטיפול בעזרת "קוביות"?

תודה מראש על תשובתכם, זה יעזור לי מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול אורטודנטי חוזר

הוספת תגובה

• אם זה מאד מפריע לך כן

ד``ר אריאל דינבר
    17/10/2009

ניתן לבצע טיפול חוזר בתנאי שהאורתודונט בדק ומצא שאין סיבות רפואיות המפריעות לטיפול אך הייתי ממליץ לבצע קיבועים בסוף הטיפול.
    טיפול נוסף לא מבטיח שהשיניים שלך ישארו במצב הסופי לאורך זמן.
    כל טכניקה יעילה בתנאי שיודעים להשתמש בה ושהיא מתאימה לבעייתך. המכשור לא מבצע את הטיפול אלא הרופא בעזרת המכשור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :-)

בקי
    20/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו