יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    ויקי
    20/10/2009

שלום רב,
    ברצוני לשאול מספר שאלות בנוגע ליישור שיניים בלסת העליונה.
    מצבי הנוכחי הוא שאני חייבת לבצע 4 השתלות שיניים (במקום החסרות, שניים כנראה מולדים ושניים שנעקרו לפני מספר שנים) – בלסת התחתונה. ובנוסף 2 כתרים בלסת העליונה (הטוחנות).
    שאלתי היא האם אני יכולה לשים קודם 2 כתרים ואז להתחיל בתהליך היישור?או שהסדר חייב להיות הפוך?
    כמו כן, יש לי שן אחת למעלה שמסובבת ב90 מעלות (בצד ימין), האם יש אפשר לסובב אותה חזרה למצב נורמלי?
    אינני מעוניינת לעשות יישור עם הברזלים הרגילים, אני בת 26 והייתי רוצה פתרון פשוט יותר שגם לוקח פחות זמן ביישור שיניים. אני יודעת שישנם כמה פתרונות ליישור שיניים למבוגרים, כגון הסמכים הפנימיים ואינביזיליין.
    ברור לי שהמחיר במקרים כאלה הוא הרבה יותר גבוה מאשר ליישור רגיל. האם משך הטיפול תלוי במצב השיניים?כלומר במידה שהן מצריכות יישור?
    האם ישנם מקרים שבהם היישור הרגיל איננו ממולץ?עקב הגיל או הסיכון לנזק שעלול להיגרם לחניכיים (נסיגת חניכיים וכד').
    בכל מקרה הייתי מעדיפה שיטה בלתי נראית שלוקחת כמה שפחות זמן (עד שנה).
    אשמח לשמוע חוות דעתך בעניין.
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• השאלות שלך דורשות התייעצות מומחה

ד``ר אריאל דינבר
    20/10/2009

קשה לענות באופן כללי כי כל מקרה לגופו ויתכן שכל מה שאכתוב כאן לא יהיה רלוונטי לגבייך.
    1. פתרונות אסתטיים כגון אינויזליין או מכשור פנימי לא מהירים יותר מסמכים המודבקים בחזית.
    2. משך הטיפול תלוי בחומרת הבעיה, בטכניקה, במיומנות האורתודונט ובמידת הפרפקציוניזם של הרופא.
    פני למומחה/ית ותקבלי תשובות קונקרטיות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו