אינווזלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינווזלין
    שאלת המשך
    06/11/2009

שלום, אני בן 28 יש לי רווח גדול בין השינים בלסת העליונה.
    עד עתה לא עשיתי כל טיפול אורטודנטי (אני מודה שפחדתי...) אבל כעת החלטתי לטפל בזה.
    דרך הפורום התוועדתי לשיטת של האינוויזלין והסתכלתי באתר שלהם ובמקורות נוספים.

בעבר כאשר ביררתי על טיפול אצל אורטודנט נאמר לי כי לפני תחילת הטיפול (אותו רופא רצה לשים לי טבעות), עלי לעקור שן (שן המסתתרת מאחורי שן). האם זה מונע ממני מלהיות מטופל בשיטת האינווזלין?

כמו כן האם כבר יש מספיק ידע וניסיון לשיטה זו והוא מומלץ?

על פניו השיטה (למעט הנושא הכספי), נראית לי כשיטת הטיפול האידיאלית עבורי כמטופל חרדתי. האם קיימים חסרונות משמעותיים? האם זה אכן מומלץ?

איפה אוכל לדעת מי הרופאים המוסמכים לטיפול בשיטה זו בארץ?

תודה רבה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינווזלין

הוספת תגובה

• במהלך הטיפול

ד``ר עתליה וסרשטיין
    06/11/2009

באינוויזאליין רצוי שלא לבצע שחזורים ובמיקומים מסויימים גם עקירות, כדי שלא תהייה התאמה פחות טובה של הפלטות השקופות. יש לפחות 10 שנים של ידע ונסיון עם השיטה והיא מומלצת למי שמתאים לה. לדעתי כל המומחים לאורתודונטיה מוסמכים לטפל בשיטה. תוכל להיכנס לאתר ההסתדרות לרפואת שיניים או לאתר האגודה האורתודונטית ולבדוק על כל אורתודונט, אם הוא עוסק בשיטה או להתקשר למרפאות האורתודונטים כדי לוודא זאת. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

שאלת המשך
    06/11/2009

תודה על התיחחסותך.
    לא הבנתי מתשובתך האם במקרה שלי שבמיקום אחד ישנם 2 שיינים (אני מניח שיש לזה שם מקצועי רק שאינני יודע אותו), האם ניתן לעשות את האינווזליין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לענות רק לאחר בדיקה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    06/11/2009

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו