ד"ר מה דעתך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר מה דעתך?
    Ann
    17/11/2009

צהריים טובים, אני בת 23 הניבים צמחו לי במקום שיניים מס' 2 ובמקום שצריכים להיות ניבים ישנם רווחים. בצד שמאל רווח של 5 מ"מ ובצד ימין רווח של 2 מ"מ. המליצו לי על כמה דרכים לטיפול בבעיה, אך אף מהדרכים לא מצא חן בעיניי, הטיפול האורטודנתי הממוצע שאני צריכה הינו 2.5 שנים ובסיום הטיפול שני שתלים ברווחים של שיניים במס' 3. אני מאוד לא רוצה לעשות שתלים ובמיוחד לא להסתובב עם סמכים 3 שנים.
    לא מזמן המליץ לי רופא, שהוא מתמחה יותר באסטטיקה וציפויי שיניים על טיפול אורטודנתי קצר יחסית במטרה ליצור רווחים נכונים בין כל השיניים הקידמיות ובכך לצמצם את הרווח הגדול של 5 מ"מ ולאחר מכן לצפות אותם בלומינרס שגם ככה אני מעוניית לעשות אותו כי הניבים לא נראים אסטטיים ובנוסף השיניים שלי צהובות מאוד.
    מה דעתך על השיטה שהוא המליץ? האם היא פרקטית? האם יש סיכוי שהשיניים יחזרו בחזרה, הרי יהיה ביניהם רווח? האם זה בריא ללסת? במידה שני אחליט על דרך הנ"ל האם חייבים לעקור שתי שיניים בלסת התחתונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר מה דעתך?

הוספת תגובה

• את שואלת שאלות תאורטיות

ד``ר אריאל דינבר
    21/11/2009

והמקרה שלך הוא ספציפי. לא ניתן לתת חוות דעת חד משמעית בלי לבדוק את כל הנתונים שלך.
    אני כן יכול לציין שאופציית סגירת הרווחים לגמרי בד"כ גם קיימת. נסי להתייעץ עם מומחה נוסף.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו