יישור שיניים חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים חוזר
    גילי
    23/09/2007

שלום רב,
    לפני כ 10 שנים סיימתי טיפול אורתודנטי אשר כלל בין השאר רסן, פלטת קוביות ופלטה שקופה. כיום אני בת 24 ובמהלך השנים השיניים שלי התעקמו חזרה. בחודשים האחרונים הלכתי להתייעצות אצל 3 מומחים ידועים בתחום בנוגע לטיפול חוזר. שלושתם אמרו כי הבעיה שלי היא לסתות בולטות והטיפול הוא ברור: עקירה של 4 שיניים על מנת להכניס פנימה את הלסת, אך הבעיה היא שאחד מהם אמר שהוא לא ממליץ לעקור (למרות שגם לדעתו זהו הטיפול האופטימלי) מאחר ושורשי השיניים שלי התקצרו בעקבות הטיפול הקודם מה שיכול לגרום להיחלשות השיניים ואף לנשירתם והוא ממליץ רק לשייף את השיניים, טיפול אשר יישר את השיניים לאותו ו אך לא יכניס את הלסתות פנימה. שני המומחים האחרים אומרים ששיוף אניו פתרון טוב למצבי ושהם לא חושבים שהתקצרות השורשים היא קיצונית.
    אני מאוד מתלבטת באיזה סוג טיפול לבחור, ורציתי לדעת אם טיפול אורתודנטי חוזר הינה בעיה מוכרת ואם נתקלתם במטופלים ששינייהם נחלשו בעקבות אותו טיפול חוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים חוזר

הוספת תגובה

• ללא בדיקה קלינית קשה לתת לך המלצות

ד``ר אריאל דינבר
    24/09/2007

בכל מקרה טיפול חוזר יכול להאיץ ספיגת שורשים שכבר קיימת. לא ברור כמה ספיגת שורשים יש לך אך הייתי נזהר מלבצע טיפול ארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו