שאלה בקשר להשלמות חרסינה בשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר להשלמות חרסינה בשיניים
    מלי
    18/11/2009

שלום, שמי מלי ואני בת 19.5
    השיניים שלי לא במצב כזה רע אבל יש לי מס' שיניים לא ישרות שממש מציקות לי וכמה שיניים קטנות יחסית ל2 השיניים הקידמיות שגדולות מהם וזה מה שמפריע לי בעיקר!
    אתמול הייתי אצל רופא השיניים שלי ודיברתי עם האורטודונטית שמתעסקת עם כל הקטע של יישור הפה וזה. היא הציעה לי לעשות גשר (הגשר השקוף הזה) אבל אין סיכויייי שבעולם. אני לא מסוגלת נפשית להיות עם הדבר הזה במשך שנה וגם השקוף הזה..עדיין רואים שיש שם גשר לא יעזור..!
    בקיצר שאלתי אם יש איזה אופציה נוספת והיא אמרה לי שכן. שיש מן ציפוי חרסינה שמלבישים לי על השן מבחוץ ואז יש אחידות בגודל של השיניים..וזה בדיוק מה שאני מחפשת!!! במקרה שלי אני צריכה בין 4-6 שיניים.
    אך השמחה התנפצה לי כשהיא אמרה שעל כל שן לוקחים 3,500!!!!! הייתי בשוקק אוףף למה זה כ"כ הרבה מה קרה??? יענו 3500 כפול 6 שיניים זה יוצא איזה 20 אלףף. משהו מטורףף!!!

רצית לשאול כמה שאלות לגבי זה אם מישהו פה הבין למה התכוונתי
    1. האם הדבר הזה באמת מומלץ ואין איתו בעיות לאורך הזמן??
    2. האם זה המחיר בערך..גם אצל אחרים? או שפשוט איפה שהלכתי הם יקרנים??

אני כבר ממש באטרף על השיניים שלי אני ממש רוצה שיניים ישרות וחיוך יפה!
    מקווה שמישהו יגיב פה כי זה ממש חשוב ודחוף לי!!
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כן זה המחיר

Ann
    19/11/2009

כן, מלי זה המחירים פחות או יותר בין 3000 ל-4500 וסביר להניח שתצטרכי להחליף את הציפוי בעוד 15 שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה עוד 15 שנה?? מה הן מתפוררות?

מלי
    19/11/2009

אמאאלההה הפחדת אותי עכשיו מה למה מה קורה להם אחרי כמה שנים? הן נהרסות או מה?
    ואיך את יודעת..? את עשית את זה ? אשמח לתגובתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמות חרסינה בשיניים

ד``ר אריאל דינבר
    21/11/2009

זהו תחום שאינו מבוצע ביישור שיניים לכן עליך לפנות בפורום של רפואת שיניים ולא אורתודונטיה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו