מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר להשלמות חרסינה בשינייםמלי18/11/2009
שלום, שמי מלי ואני בת 19.5
השיניים שלי לא במצב כזה רע אבל יש לי מס' שיניים לא ישרות שממש מציקות לי וכמה שיניים קטנות יחסית ל2 השיניים הקידמיות שגדולות מהם וזה מה שמפריע לי בעיקר!
אתמול הייתי אצל רופא השיניים שלי ודיברתי עם האורטודונטית שמתעסקת עם כל הקטע של יישור הפה וזה. היא הציעה לי לעשות גשר (הגשר השקוף הזה) אבל אין סיכויייי שבעולם. אני לא מסוגלת נפשית להיות עם הדבר הזה במשך שנה וגם השקוף הזה..עדיין רואים שיש שם גשר לא יעזור..!
בקיצר שאלתי אם יש איזה אופציה נוספת והיא אמרה לי שכן. שיש מן ציפוי חרסינה שמלבישים לי על השן מבחוץ ואז יש אחידות בגודל של השיניים..וזה בדיוק מה שאני מחפשת!!! במקרה שלי אני צריכה בין 4-6 שיניים.
אך השמחה התנפצה לי כשהיא אמרה שעל כל שן לוקחים 3,500!!!!! הייתי בשוקק אוףף למה זה כ"כ הרבה מה קרה??? יענו 3500 כפול 6 שיניים זה יוצא איזה 20 אלףף. משהו מטורףף!!!
רצית לשאול כמה שאלות לגבי זה אם מישהו פה הבין למה התכוונתי
1. האם הדבר הזה באמת מומלץ ואין איתו בעיות לאורך הזמן??
2. האם זה המחיר בערך..גם אצל אחרים? או שפשוט איפה שהלכתי הם יקרנים??
אני כבר ממש באטרף על השיניים שלי אני ממש רוצה שיניים ישרות וחיוך יפה!
מקווה שמישהו יגיב פה כי זה ממש חשוב ודחוף לי!!
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן זה המחיר
Ann19/11/2009כן, מלי זה המחירים פחות או יותר בין 3000 ל-4500 וסביר להניח שתצטרכי להחליף את הציפוי בעוד 15 שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה עוד 15 שנה?? מה הן מתפוררות?
מלי19/11/2009אמאאלההה הפחדת אותי עכשיו מה למה מה קורה להם אחרי כמה שנים? הן נהרסות או מה?
ואיך את יודעת..? את עשית את זה ? אשמח לתגובתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמות חרסינה בשיניים
ד``ר אריאל דינבר21/11/2009זהו תחום שאינו מבוצע ביישור שיניים לכן עליך לפנות בפורום של רפואת שיניים ולא אורתודונטיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?