מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי סימטריה בשיניים עקב עקירהאבי28/11/2009
שלום !
יש לי שאלה הנוגעת לסימטטריה של השיניים.
היום אני בן 21 , כשהייתי בן 9 עברתי טיפול אורתודנטי של יישור שיניים שאותו לא סיימתי והטיפול הופסק לפני הסיום. באותו זמן הטיפול עקרו לי שן בלסת העליונה כך שנוצרה לי אי סימטריה והקו אמצע זז לצד (מה שממש רואים בברור).
כיום חזרתי לטיפול אורתודנטי ויישור השיניים ולסיום הטיפול מה שכן קו האמצע עדיין עקום(בצורה ממש ברורה)
הציעו לי לעקור שן וכך קו האמצע יסתדר אך אני מעדיף שלא, היות והלסת התחתונה שלי ממש בולטת וכך זה יבליט אותה יותר.
שמעתי של "שן המרחפת" שמחברים מס' שיניים ל לשתל וכך אין צורך בהשתלה האם זה אפשרי במקרה שלי?
האם יש שיטה לעיגון השיניים על מנת לעשות מקום לשן תותבת\שתל כי הלסת העליונה ממש עקומה בגלל חוסר השן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופצית עקירה מקובלת
ד``ר אריאל דינבר29/11/2009במצבים ספציפים ניתן לשקול תיקון כנגד שתל אורתודונטי אך כל מקרה לגופו. רק הארותודונט שלך יוכל להמליץ לך בהתאם למצבך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי סמטרייה
אבי02/12/2009אפשרות העקירה בלסת העליונה עלולה לגרום נזק לפי דעתי היות והלסת התחתונה שלי לעומת זאת חסרה שלי שן מס' 14 בלסת העליונה.
החשש הגדול שלי לעקור עוד שן בלסת העליונה הוא מפני שאם אעקור שן בלסט העליונה אזיי הלסת התחתונה שלי תצא עוד יותר היות ורדיוס העליון של השיניים ייקטן.
האם יש איזה שהי שיטה שבאמצעותה אפשר לעשות רווח מקום לשן מס' 14 , וזאת על מנת להשתיל שן תותבת וכך אשפר את הקו אמצע שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי, ייתכן שאפשר
ד``ר אריאל דינבר02/12/2009אתה מתעקש לשאול שאלות ספציפיות כאשר ברור לך שאנחנו לא יכולים לענות לך בלי שראינו את המקרה שלך. זה לא עובד ככה, תבין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)