אי סימטריה בשיניים עקב עקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי סימטריה בשיניים עקב עקירה
    אבי
    28/11/2009

שלום !
    יש לי שאלה הנוגעת לסימטטריה של השיניים.
    היום אני בן 21 , כשהייתי בן 9 עברתי טיפול אורתודנטי של יישור שיניים שאותו לא סיימתי והטיפול הופסק לפני הסיום. באותו זמן הטיפול עקרו לי שן בלסת העליונה כך שנוצרה לי אי סימטריה והקו אמצע זז לצד (מה שממש רואים בברור).
    כיום חזרתי לטיפול אורתודנטי ויישור השיניים ולסיום הטיפול מה שכן קו האמצע עדיין עקום(בצורה ממש ברורה)

הציעו לי לעקור שן וכך קו האמצע יסתדר אך אני מעדיף שלא, היות והלסת התחתונה שלי ממש בולטת וכך זה יבליט אותה יותר.
    שמעתי של "שן המרחפת" שמחברים מס' שיניים ל לשתל וכך אין צורך בהשתלה האם זה אפשרי במקרה שלי?

האם יש שיטה לעיגון השיניים על מנת לעשות מקום לשן תותבת\שתל כי הלסת העליונה ממש עקומה בגלל חוסר השן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אופצית עקירה מקובלת

ד``ר אריאל דינבר
    29/11/2009

במצבים ספציפים ניתן לשקול תיקון כנגד שתל אורתודונטי אך כל מקרה לגופו. רק הארותודונט שלך יוכל להמליץ לך בהתאם למצבך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי סמטרייה

אבי
    02/12/2009

אפשרות העקירה בלסת העליונה עלולה לגרום נזק לפי דעתי היות והלסת התחתונה שלי לעומת זאת חסרה שלי שן מס' 14 בלסת העליונה.
    החשש הגדול שלי לעקור עוד שן בלסת העליונה הוא מפני שאם אעקור שן בלסט העליונה אזיי הלסת התחתונה שלי תצא עוד יותר היות ורדיוס העליון של השיניים ייקטן.

האם יש איזה שהי שיטה שבאמצעותה אפשר לעשות רווח מקום לשן מס' 14 , וזאת על מנת להשתיל שן תותבת וכך אשפר את הקו אמצע שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי, ייתכן שאפשר

ד``ר אריאל דינבר
    02/12/2009

אתה מתעקש לשאול שאלות ספציפיות כאשר ברור לך שאנחנו לא יכולים לענות לך בלי שראינו את המקרה שלך. זה לא עובד ככה, תבין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו