אינויזליין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינויזליין
    ליטל
    05/12/2009

שבוע טוב,
    שמי ליטל ואני בת 22.
    לפני מספר חודשים החלה להתנדנד לי שן עליונה ואחרי בדיק אצל רופא שיניים (צבאי) התברר שנשארה לי שן חלבית. החלה לצמוח לי שן חדשה מאחוריה למרות שזו טרם נשרה.
    השיניים שלי אינן בולטות אך יש לי רווח בשיניים הקדמיות העליונות.
    התייעצתי עם רופא שיניים בנושא עקירת השן החלבית והוא הפנה ותי לאורטודנט על מנת לראות מה כדאי לעשות בעניין.
    מספר שאלות:
    1. פניתי לקופת חולים מכבי על מנת לקבוע תור לאורטודנט באזור הקריות ונאמר לי שיש מקום פנוי רק בעוד חודשיים. האם יש לכם המלצות לאורטודנטים טובים באזור הקריות?
    2. שמעתי על שיטת יישור שיניים הנקראת אינויזליין. רציתי לדעת אם שיטה זו יעילה לצמצום רווחים בשיניים וכמה זמן יכול להימשך טיפול מסוג זה?
    3. להבנתי יישור שיניים בשיטה זו יקר יותר. האם יש הוזלה מקופת חולים (כלומר-האם עדיף לי לחכות חודשיים לתור צל רופא במפאת מכבי) ובאיזו סביבה המחירים נעים?

תודה רבה ושבוע טוב,
    ליטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינויזליין

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר עתליה וסרשטיין
    06/12/2009

1. בדקי באתר ההסתדרות לרפואת שינייםאו באתר האגודה האורתודונטית מומחים לאורתודונטיה לפי אזור מגורים.
    2. השיטה מתאימה לצמצום רווחים, אך לאל כל מקרה וגם משך הזמן אינו קבוע..
    3. איננו מתיחסים למחירים בפורום.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו