רווח בין השינייפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווח בין השינייפ
    רעות
    04/01/2010

אני בת 22 וקיים אצלי רווח בין השיניים הקדמיות העליונות שנובע מהטיה צדית של כל שן. בילדותי הרווח היה גדול יותר ועם הזמן הוא קטן יותר (1 מ"מ קרוב לחניכיים ו2 2.5 מ"מ בקצה). אורטודנט אצלו ביקרתי אמר שנוסף לרווח בו אני מבחינה ישנן עוד בעיות של סגר וכו'. בהנחה ששאר הדברים לא מפריעים לי האם אפשר לטפל ברווח בלבד? אני לא מעוניינת בטיפול ארוך טווח...
    שאלה נוספת: האם אפשר לטפל ברווח שנובע מהטיה צדית רק באמצעות מכשור נשלף? האם משך השמן בטיפול כזה ארוך יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רווח בין השינייפ

הוספת תגובה

• אפשרויות הטיפול

ד``ר עתליה וסרשטיין
    04/01/2010

ניתן לטפל ברווח בלבד ולהתעלם מבעיות סגר. הטיפול , שניתן לחזות במדויק את תוצאותיו במצב הטית השיניים, שאת מתארת, יהיה במכשיר קבוע. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יישור שיניים המשך

רעות
    06/01/2010

האם במקרה הנ"ל ניתן להדביק את הקוביות רק על 2 השיניים הקדמיות? או 4 מימימום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו