שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים
    רינת
    04/10/2007

שלום
    היום אני בת 29 ואם לשני ילדים. הבעיה שמגיל 14 ויש לי שיניים בולטות -שני השיניים הקדמיות והן גם ארוכות . ולא רציתי לטפל בהם כי אני לא רוצה לשים כתר בגיל 14 לא שמתי אז בטח שלא עכשיו אני אשים הבעיה שיש לי שאני רזה בפנים וככל שאני מרזה יותר הן בולטות יותר האם ישנן דרכים נוספים חוץ מכתר , ויש לי שאלה שמעניינת אותי שיניים בולטות הן בדרך כלל הם בולטות או שהלסת עצמה כלפי חוץ הכוונה אם אני מוציאה את השיניים המקוריות ושמה שיניים אני יודעת הלבשה או משהו גם כן יישארו בולטות ואנא תגידו לי אם ישנה דרכים נוספים חוץ מכתר או לפחות למשל כתר שיכולים לשים רק בשעות הלילה או בשעות בה אני נמצאת בבית ואם דבר כזה אכן עוזר וכמה זמן לוקח
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים

הוספת תגובה

• עליך לפנות לייעוץ

ד``ר עתליה וסרשטיין
    04/10/2007

קשה לענות על שאלותיך בלי לבדוק אותך. רצוי שתפני למומחה או מומחית לאורתודונטיה. רשימת המומחים וכתובותיהם האתר ההסתדרות לרפואת שיניים או באתר האגודה האורתודונטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו