מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סד לילהאלירן17/01/2010
לפני כשנה לערך סיימתי יישור שיניים (שיניים עליונות) בתהליך שנמשך כמעט שנה וחצי. לאחר הורדת הגשר קיבלתי מעין סד לילה (ככה נראה לי קוראים לזה) שקוף כזה מותאם למבנה השיניים שנאמר לי שעלי לישון איתו מדי לילה. בחודשים הראשונים אכן התמדתי אולם נוכח העובדה שכל יום צריך לנקות אותו גרמה לי לאט לאט לוותר עליו. לאחרונה החלטתי לחזור ולשים אותו, בפעם הראשונה ששמתי אותו הוא היה קצת גדול באיזור השיניים הטוחנות ולא כ"כ ישב נוח... אחרי 10 דקות של נשיכת הסד הוא הותאם לפה אולם הרגשתי לחץ חזק ומעצבן בשיניים הקדמיות...האם אפשרי להשתמש בשד הזה או שרצוי להחליפו בחדש? האם הלחץ נגרם בגלל שלא שמתי אותו זמן רב יחסית? 4-5 חודשים
בנתיים אני נמנע מלשים אותו כי אני לא רוצה חלילה לגרום נזק משמעותי לשיניים (אם קיים כזה)
אשמח לתשובה בעניין
אלירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן, בגלל שלא השתמשת
ד``ר עתליה וסרשטיין20/01/2010בסד השיניים נעו. האורתודונט/ית שלך צריך להחליט לאור מצב שורשי השיניים, אם כדאי להשתמש בסד שברשותך או לבצע סד חדש. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?