יישור שיניים שקוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים שקוף
    תמר
    23/01/2010

שלום,
    אני בת 18, יש לי בעיה של שיניים בולטות (לסת תחתונה ועליונה), בעבר עברתי טיפול על מנת להכניס אותן, אך מסיבות כאלה ואחרות הטיפול לא הושלם והשיניים לא הוכנסו עד הסוף, אלא רק חצי דרך.
    לאחרונה זה התחיל להפריע לי, והתחלתי לשקול יישור שיניים נוסף.
    האורתודנט שלי דיבר על עקירה של 4 שיניים (2 עליונות ו-2 תחתונות) ויישור בשיטת אינביזליין.
    הבעיה היא, שאני מאוד נבוכה שמישהו ישים לב לגשר. לכן רציתי לשאול, עד כמה הוא בולט? האם זה אסתטי, בלתי נראה?
    בצבא למשל אני מדריכה של חיילים, האם בסיטואציה של שיעור מול כיתה, או בשיעור פרטי אחד-על-אחד, כשאני מדברת ומחייכת וצוחקת, סביר להניח שמישהו יבחין בזה? האם בכלל ייתכן שלא יבחינו בזה?
    מישהו אמר לי שהטיפול גורם להצהבת השיניים, האם זה נכון? עד כמה זה משמעותי והאם זה משהו שהקפדה על היגיינה וצחצוח נכון יכולים למנוע? או האם הלבנת שיניים לאחר הטיפול יכולה לתקן את זה?
    מה המגבלות? האם לאחר העקירות, יהיו רווחים משמעותיים ונראים לעין עד שהשיניים זזות למקומן, או שעוקרים את השיניים האחוריות שאינן נראות?
    בקיצור, אשמח לקבל כמה שיותר פרטים לגבי האסתטיות, כיוון שזה מלחיץ אותי מאוד.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים שקוף

הוספת תגובה

• הדרך בלתי נראית היחידה:

ד``ר אריאל דינבר
    24/01/2010

טיפול לינגואלי. אף אחד לא רואה שמתנהל טיפול אורתודונטי
    לא ממליץ לבצע טיפול בשיטת אינויזליין כאשר מדובר על עקירה של 4 שיניים
    לאחר עקירות יש מרווחים אך ניתן לבקש מהאורתודונוט שידביק שן חלופית זמנית. בד"כ ניתן לבצע זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו טיפול לינגואלי?

תמר
    29/01/2010

לא שמעתי על זה, תוכל בבקשה לתת לי פרטים עליו? יכולה להיות איזשהי סיבה שהאורתודנט שלי לא הציע את זה כאפשרות, יכול להיות שהוא לא מתאים למקרה שלי?
    והאם זה אומר שבשיטת אינוויזליין כן יהיה בולט הטיפול בסיטואציות שתיארתי?

ולמה לא היית ממליץ על אינוויזליין במקרה של 4 עקירות? האורתודנט שלי כן העלה את זה כאופציה כשהעלתי את סוגיית האסתטיות. מה הבעייתיות של זה?
    האם הרווחים הם בולטים, מקדימה, או שעוקרים שיניים מאחורה?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול לינגואלי

ד``ר אריאל דינבר
    30/01/2010

זהו טיפול בעזרת סמכים המודבקים במשטח האחורי של השיניים
    הסמכים נסתרים, הם לא בחזית של השיניים לכן לא רואים אותם.
    לא כל המומחים מבצעים טיפול בטכניקה זו מסיבות שונות.
    במקרים של עקירות אני ממליץ על טיפול במכשור קבוע (כלומר ע"י סמכים ולא על ע"י אינויזליין)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל יעילות או בגלל המשמעת העצמית?

תמר
    06/02/2010

הבנתי שבאינוויזליין דרושה משמעת עצמית גבוהה, ויש לי את זה, אם אחליט להתחיל בזה, אני אקפיד על זה מאוד, אני לא אשאיר לי חורים בין השיניים במקומות של העקירות. אז אם זו הסיבה, זו לא בעיה מבחינתי.
    אם מדובר בעניין של יעילות או משך הטיפול אני אשמח לדעת, כיוון שהאורתודנט שלי לא הזכיר משהו כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התוצאה פחות טובה

ד``ר אריאל דינבר
    06/02/2010

קשור לפוטנציאל של המכשיר,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו