החלפת טיפול אורתודונטי באמצע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת טיפול אורתודונטי באמצע
    יונתן
    24/01/2010

מאסתי בטיפול באמצעות הסמכים השקופים. איני מסוגל ללכת איתם יותר. הם אמנם שקופים בהתחלה, אך נהפכים מהר מאוד לצהובים לא משנה כמה תצחצח אותם.
    בנוסף, אני בן 22 ובאופן כללי התחושה של ללכת עם גשר בגיל הזה היא לא קלה לבנאדם שעדיין לא פיתח חסינות נפשית ומסוגל לשים פס על כולם.
    לקחתי את העניין בחשבון כשהתחלתי את הטיפול, אבל חשבתי ש-9 חודשים אני אשרוד.
    היום, כ-5 חודשים וחצי אחרי, אני בהחלט יכול להגיד שעם הגשר בשיניים התחתונות אני יכול לחיות גם עוד הרבה שנים, אבל עם הגשר בעליונות- פשוט לא. השיניים התחתונות התיישרו כמעט לגמרי, ובין כה הן לא הכי הפריעו לי מלכתחילה, שהרי השיניים העליונות הן הבולטות כשמחייכים וכו'. בקיצור, גם גשר, גם "צהבת", וגם רווחים, החלטתי שאני לא מסוגל יותר..

אני מטופל בכללית סמייל, ידוע לכם אם יש אופציה להחליף טיפול בשיניים העליונות בלבד, מסמכים שקופים לאינויזיליין (בתוספת תשלום כמובן)??
    ומבחינה טיפולית, דבר כזה אפשרי או שהוא לא מומלץ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכל אפשרי

ד``ר עתליה וסרשטיין
    26/01/2010

רק עניין של מחיר ובדיקה שאתה מתאים לשיטה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו