מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול לינגואליאני25/01/2010
האם טיפול כזה תקף אם יש צורך ב4 עקירות?
הייתי אצל האורתודנט והוא הציע לי שתי אפשרויות של יישור שיניים, אחת שיכולה להתבצע ללא עקירות שהטיפול יהיה יותר קצר בשיטה זו אבל השיניים יבלטו מעט (יש לציין שיש להן טיפונת בליטה, משהו שלא מפריע לי)
אפשרות שנייה ביצוע של 4 עקירות שהטיפול יערך שנה וחצי שנתיים, יותר ארוך אך השיניים יהיו יותר מכונסות פנימה והחיוך יהיה יותר רחב לטענתו.
מבחינה הגיונית נראה לי שאבחר בביצוע של עקירות..
ובנוגע לזה סתם שאלה.. הרופא הוא לא זה שאמור להחליט?
הוא לטענתו אמר שזה עניין של טעם ומראה ואני זאת שבסופו של דבר מסתכלת על המראה כל יום..
החלטתי נכונה? נבונה? לא תפגע בי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההחלטה הסופית שלך
ד``ר עתליה וסרשטיין26/01/2010אם לא מפריעה לך הבליטה, מדוע לעקור?
השיניים במקרים רבים מהוות תמיכה יפה לשפתיים כדי לשמור על מראה צעיר.
טיפול לינגואלי תקף גם עם 4 עקירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ועוד משהו קטן..
אני26/01/2010המון תודה לך!! את ממש עוזרת לי פה אין לך מושג כמה..
ועוד שאלה קטנה..
אין סכנה כלשהי כשיש יותר שיניים בפה מבחינת הצפיפות שכרגע יש לי..
הכוונה לסכנה בריאותית לא קשר לאסתטי. .
עומס על החניכיים וכדומה אם יש בכלל דבר כזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיניים צפופות
ד``ר עתליה וסרשטיין29/01/2010בדרך כלל לא יוצרות סכנה בריאותית, אם יש אפשרות לנקותן וביניהן היטב עם חוט דנטלי.
פיזור צפיפות חמורה ללא עקירות וללא הורדת חומר שן (עד רבע מ"מ) מקירות השיניים הסמוכות עלול לגרום נסיגת חניכיים בעיקר באזור הקדמי התחתון, שניתנת לפתרון. נסיגה כזו עלולה להתרחש גם בטיפול אורתודונטי שלאחר עקירות. אם לא מפריע לך דבר אסטטית, עדיף לא לטפל. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?