יישור שיניים דרך אוניברסיטת ת"א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים דרך אוניברסיטת ת"א
    נועה
    26/01/2010

שלום לכולם,
    יש פה מישהו\מישהי במקרה שעוברת יישור שיניים במסגרת המחלקה האורטודנטית של אונ' ת"א?
    בכל מקרה-אני רוצה לגשת לייעוץ אצלם-שהבנתי שאבפגישה הראשונית בודק רופא מומחה,אך מדאיג אותי לחשוב שמי שיהיה אחראי על יישור השיניים שלי יהיה סטודנט חסר ניסיון..
    אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
    ושאלה לד"ר עתליה-האם הסטודנטים מפוקחים ע"י רופאים מומחים בזמן הטיפול?ואם אני אצתרך ניתוח בחניכיים התחתןנות(זה מה שנאמר לי ע"י אורטודנט מטעם קופ"ח)-האם המחלקה מטפלת גם בניתוחי פה ולסת-ומי שעושה את הניתוחים האם אלו הם הסטודנטים או המומחים?
    תודה רבה לכולם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הטיפול במחלקה לאורתודונטיה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    29/01/2010

לא מבוצע ע"י סטודנטים אלא ע"י רופאי שיניים שמתמחים באורתודונטיה ומפוקחים על ידי מומחים בתחום. אם תצטרכי ניתוח חניכיים, הוא לא יבוצע במחלקה לאורתודונטיה ותוכלי לבחור כל מומחה לחניכיים שתרצי במסגרת פרטית או אחרת. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יישור שיניים "בלתי נראה"

שיר .נ.
    07/03/2010

שלום ד"ר עתליה ,

כפי שאני מבינה מהתגובות ניתן לקיים טיפולי שיניים בתחום האורטודנטיה גם בטיפולים המתקדמים ,כמו יישור המורכב על השיניים באמצעות טכנולוגיה מתקדמת .
    ברצוני לדעת כיצד ניתן לקבוע פגישה ולבדוק האם אני מתאימה לטיפול מסוג הזה .
    אני מאוד רוצה לעבור את הטיפול ובסכום שאוכל לעמוד בו .

האם המרפאה באוניברסיטה עדיין פועלת בשנה זו??

אודה להתייחסותך,
    שיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרפאה פועלת

ד``ר עתליה וסרשטיין
    07/03/2010

תוכלי להתקשר למחלקה לאורתודונטיה 03-6407310 או 03-6407456 ולברר מועדי בדיקה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו