עקירת שן בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן בהריון
    אסנת
    29/01/2010

שלום רב
    אני בשבוע 21 , חודש 5 להריוני. יש בפי 2 שיניים אחוריות שלצערי הרב לא טיפלתי בעקירה בזמן , כבר שנתיים פשוט כמעט ואין לי שם שן , המקום לא כאב לי ולכן דחיתי את העקירה .
    עכשיו בהריון האדימו לי החניכיים בתוך חלל השן ( בעצם במקום שהיה השן כי נותר רק שארית השן בלבד) המקום לא כואב לי בכלל .יש רק אודם והתנפחות בחנייכים.
    היום הלכתי לרופאת שיניים שטענה כי מדובר בזיהום בחניכיים וכי יש לבצע עקירת שן כי הדבר יכול לגרום לנזק ... נכנסתי לחרדה שכן הייתי מעדיפה לדחות אתצ מועד העקירה אחרי הלידה כי המקום בכלל לא כואב לי . ועקירת שן מלווה בצילום רנטגן ולעיתים אף אנטיביוטיקה והייתי רוצה לחסוך את העניין . אני יודעת שיש רופאים הדוגלים בעקירה רק עם יש זיהום רציני , כאבים , חום וכו..ואילו באינטרנט קראתי שזיהום בחניכיים יכול לעבור דרך הדם לעובר וגרום לו לנזק וזה ממש הלחיץ אותי כי ממש לא חשבתי שזה יכול להזיק לעובר
    האם באמת זיהום מסוג זה שלא מלווה בשום כאב או חום ושיש לצייןכי יש לי אותו די הרבה זמן פשוט לא יחסתי כל כך חשיבות כי כלום לא כאב לי והעדפתי לעקור אחרי הלידה , יכול באמת לגרום לנזק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן בהריון

הוספת תגובה

• זה פורום ליישור שיניים

ד``ר אריאל דינבר
    30/01/2010

נסי פורום רפואת שיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו