מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה אחרי יישור שיניים כושליעקב ס12/10/2007
אני עברתי לפני 5 שנים טיפול יישור שיניים בלסת עליונה בלבד ע"י רופא שיניים שהציג עצמו כמומחה ליישור שיניים במשך הטיפול אצלו כבר התחלתי לחשוד שהוא לא מקצועי כי הוא היה שם לי גומיות למשוך את השיניים שהיו נורא כואבות לי עד שנאלצתי לחזור אליו מרוב כאבים . הוא גם שייף לי חלק מהשן כדי ליצור רווח שבסוף הוא שייף יותר מדי עד שנשאר לי רווח בולט שכל הזמן ניכנסים לי שאריות מזון לשם ואני מנקה בחוט דנטלי . אחרי כשנה שהוא עבד בלי תוכנית טיפול הוא אמר לי כי מבחינתו הוא סיים את הטיפול ואז התחלתי לבדוק עליו בהסתדרות והבנתי שהוא לא מומחה ליישור שיניים . עברתי להשלים טיפול אצל מומחה ליישור שיניים .
לפני חצי שנה עשיתי צילום סטאטוס והתברר לי שהשן הקדמית אותה הרופא היה צריך ליישר בטיפול ומשך אותה בגומיות בצורה כואבת . הינה צהובה בגלל נסיגת עצב ונמק ובאיזשהוא שלב אני אצטרך כתר וגם הלבנה של השן .
א. רציתי לדעת האם יש היגיון על סמך מידע רפואי שנסיגת העצב ניגרמה כתוצאה ממשיכות חזקות של הגומיות ויישור שיניים לא מיומן היות ולפני הטיפול השן הייתה לבנה ולא זכור לי כי קיבלתי מכה בשיניים .?
ב.חיפשתי מומחה ליישור שיניים שיכול לכתוב חוות דעת משפטית לתביעת נזיקין ולא מצאתי .
ג.האם מישהו מכיר ויכול לשלוח לי פרטים לאימייל [email protected]
ד.האם מי שנותן חוות דעת במקרה הזה הם דווקא מומחי לשיקום הפה ולא אורטודנטים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה להסתדרות לרפואת שיניים
ד``ר אריאל דינבר13/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?