ניתוח לסת .. דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לסת .. דחוף בבקשה
    אלע
    24/02/2010

היי.. שאלה. הייתי היום אצל אורטודנט והוא אמר לי שהלסת שלי נוטה לצד שמאל ויוצאת החוצה.. ושצריך לעשות ניתוח להכניס אותה למקום...
    השאלה שלי היא ... מדוע לפני מספר שנים רופאה אחרת אמרה לי שמספיק רסן ורופא זה טוען שצריך ניתוח ?
    למי להאמין? ... ומה הסיכונים והששלכות של הניתוח הזה... אני אראה טוב אחרי זה ? או כמו משהו מפחיד .... כי בכל זאת הולכים לשבור לי את הלסת וזה מפחיד אותי.
    והאם קופת החולים ממנת ניתוח כזה? ...

תודה ויום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לסת .. דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• ממליץ על חוות דעת נוספת

ד``ר אריאל דינבר
    25/02/2010

מומלץ לגשת למומחה, רשימת המומחים מופיעה באתר ההסתדרות לרפואת שיניים או באתר האגודה האורתודונטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה... תקרא בבקשה

אלע
    25/02/2010

אמרתי לך אני לא יודע למי להאמין...

הוא רופא מומחה שייך לחברה מאוד ידועה... אני לא רוצה לפרט שמות... בקשר למומחיות שלו אין לי ספק....
    הוא שלח אותי לרמת אביב בשביל ייעוץ לניתוח .... נגיד ואני הולך והרופא בודק ואומר שכן צריך ניתוח.... לעשות את הניתוח ?

אני מכיר ידידה שעשתה רסן ואחרי הרבה שנים הלסת המשיכה להתעקם לה והיא הייתה צריכה לעשות את הניתוח הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אוכל לענות על שאלתך

ד``ר אריאל דינבר
    25/02/2010

אתה מבקש תשובה חד משמעית על דבר הדורש בדיקה קלינית. אין רופא שיתן לך תשובה ללא בדיקה. לכן אם רופא מסוים אומר לך משהו ואינך בטוח אז לך לעוד 5 רופאים ותבדוק מה הם אומרים. אם כולם אומרים את אותו דבר אז תסיק מסקנות ואם כל אחד אומר משהו אחר תסיק מסקנות אחרות. אני לא יכול על סמך שאלתך להחליט עבורך אם אתה זקוק לניתוח או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו