מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לסת .. דחוף בבקשהאלע24/02/2010
היי.. שאלה. הייתי היום אצל אורטודנט והוא אמר לי שהלסת שלי נוטה לצד שמאל ויוצאת החוצה.. ושצריך לעשות ניתוח להכניס אותה למקום...
השאלה שלי היא ... מדוע לפני מספר שנים רופאה אחרת אמרה לי שמספיק רסן ורופא זה טוען שצריך ניתוח ?
למי להאמין? ... ומה הסיכונים והששלכות של הניתוח הזה... אני אראה טוב אחרי זה ? או כמו משהו מפחיד .... כי בכל זאת הולכים לשבור לי את הלסת וזה מפחיד אותי.
והאם קופת החולים ממנת ניתוח כזה? ...
תודה ויום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ על חוות דעת נוספת
ד``ר אריאל דינבר25/02/2010מומלץ לגשת למומחה, רשימת המומחים מופיעה באתר ההסתדרות לרפואת שיניים או באתר האגודה האורתודונטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה... תקרא בבקשה
אלע25/02/2010אמרתי לך אני לא יודע למי להאמין...
הוא רופא מומחה שייך לחברה מאוד ידועה... אני לא רוצה לפרט שמות... בקשר למומחיות שלו אין לי ספק....
הוא שלח אותי לרמת אביב בשביל ייעוץ לניתוח .... נגיד ואני הולך והרופא בודק ואומר שכן צריך ניתוח.... לעשות את הניתוח ?
אני מכיר ידידה שעשתה רסן ואחרי הרבה שנים הלסת המשיכה להתעקם לה והיא הייתה צריכה לעשות את הניתוח הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוכל לענות על שאלתך
ד``ר אריאל דינבר25/02/2010אתה מבקש תשובה חד משמעית על דבר הדורש בדיקה קלינית. אין רופא שיתן לך תשובה ללא בדיקה. לכן אם רופא מסוים אומר לך משהו ואינך בטוח אז לך לעוד 5 רופאים ותבדוק מה הם אומרים. אם כולם אומרים את אותו דבר אז תסיק מסקנות ואם כל אחד אומר משהו אחר תסיק מסקנות אחרות. אני לא יכול על סמך שאלתך להחליט עבורך אם אתה זקוק לניתוח או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)