שיניים קדמיות בולטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים קדמיות בולטות
    שני
    02/03/2010

שלום,
    אני בת 31 ויש לי שיניים קדמיות בולטות (גם הלסת התחתונה קצת בולטת) והדבר מאוד מפריע לי, במיוחד כי אני לא יכולה לסגור את הפה בצורה נורמלית.
    בגיל 12 עברתי תהליך של יישור שיניים, אך השיניים זזו מאז בצורה משמעותית כנראה עקב דחיפת לשון.
    אני מעוניינת לעבור שוב יישור שיניים אך בצורה כמה שפחות בולטת.
    לאחרונה התייעצתי עם מס' אורתודנטים (חלקם מומחים) וקיבלתי מהם תשובות שונות:
    אחד אומר שצריך לעקור 2 שיניים עליוניות, שני אומר שצריך לעקור 2 שיניים עליוניות ושן אחת תחתונה, שלישי אומר שאין צורך ולא כדאי לעקור שיניים (כי זה יפגע לי בפרופיל הפנים) ושאפשר לטפל בשיטת דיימון (סמכים בנעילה עצמית) וכך אפשר להרחיב את הלסת.
    אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. אודה לך על מענה לשאלותיי:

השאלות שלי:
    1)איזה פיתרון מבין מה שהוצע לי הוא היעיל/הנכון ביותר ?
    2)האם קיימים סמכים בנעילה עצמית מסוג דיימון שהם שקופים ? האם בכל הפה יהיו קוביות שקופות ? (אני יודעת שהחוט מתכת שעובר ביניהם הוא נראה לעין)
    3)האם טיפול ללא עקירות שיניים יכול באמת להזיז משמעותית את השיניים הבולטות ? כמו בטיפול שכולל עקירות ?
    4)שמעתי על שיטת לינגואלי (סמכים פנימיים) - האם במקרה שלי הסמכים האלה יכולים להזיז לאחור שיניים בולטות ? האם משך הטיפול בצורה זו יהיה הרבה יותר ארוך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים קדמיות בולטות

הוספת תגובה

• את צריכה להחליט

ד``ר עתליה וסרשטיין
    02/03/2010

1. יש יותר מדרך אחת לפתרון
    2. קיימים שקופים בחלקם
    3. לא יכול באותה המידה
    4. יכולים להזיז כמו הסמכים החיצוניים. משל הטיפול לא בהכרח יותר ארוך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו