האם ניתן לערער על קביעת רופא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן לערער על קביעת רופא?
    רונית
    23/03/2010

אודה לעזרתכם: עברתי טיפול של יישור שיניים בלסת עליונה ותחתונה בעזרת ערכה של 'אינויזיליין' של פלטות מחו"ל שעלתה כסף רב במסגרת 'כללית סמייל'.
    בלסת העליונה הטיפול עדיין נמשך, ואילו בלסת התחתונה טוען הרופא המטפל שהטיפול הסתיים. לתחושתי, יישור השיניים בלסת התחתונה טרם הסתיים, משום שהשיניים עדיין לא ישרות לגמרי.
    הרופא טוען כי אין מצב של 100% וכי השיניים לא יהיו ישרות בצורה מושלמת, וזהו "המראה הטבעי" (לדעתי, המראה הטבעי היה המראה העקום שהיה בהתחלה...). הוא אמר כי אם אני עדיין לא שלמה עם התוצאה, ניתן להרכיב קוביות מתכת ליישור נוסף, אבל אני לא מעוניינת בכך, שהרי כל הרעיון בשימוש היקר באינויזיליין היה בכך שאיש לא יידע שאני עוברת את התהליך הזה.
    בפעם האחרונה שדיברתי איתו על כך הוא כבר היה קצר-רוח, ואפילו רמז באופן מכוער לכך שיש לי בעייה פסיכולוגית בכך שאני רוצה שיניים ישרות לגמרי...
    שאלתי היא האם ניתן לעשות משהו? האם יש סמכות ערעור במסגרת 'כללית סמייל'? האם יש אפשרות לדעה שנייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ערעור/דעה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    31/03/2010

יש רופא בורר ככל הידוע לי בכללית סמייל. תמיד ניתן לשמוע דעה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו