מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה לייעוץnoa28/03/2010
שלום!
לפני 3 שנים התחלתי טיפול אורטודנטי במטרה ליישר שן קדמית (התעקמה לי בגלל סתימה בין השיניים). בטיפול הזה הרופא הכניס לי את השיניים הטוחנות וזה לא התאים לשיניים למטה. הוא ניסה לתקן ללא הועיל ופניתי לאורטודנט אחר (שהוא בעל התמחות באורטודנטיה). בייעוץ הוא אמר לי שהוא רואה את הבעיה והיום אחרי יותר משנתיים אצלו שבהם הוא הזיז לי את השיניים אחורה ( כמו שהם בלי להתאימם לשיניים למטה) אני עדיין לא מרגישה בנוח הוא אומר לי שהוא לא רואה את הבעיה .לטענתו היום, באתי אליו כדי להכניס את השיניים כי השינים הקדמיות היו מעט כלפי חוץ- דבר שאינו נכון. הוא הבטיח לי בייעוץ שאפשר לסדר את זה ושלא נוריד את הגשר עד שאני ארגיש בנוח ועכשו היחס כלפיי הוא כאל "ממציאנית". מבחינתו סיימנו את הטיפול . השקעתי המון המון כסף וזמן יקר בטיפול ואני לא יודעת מה לעשות . אני מרגישה בדיוק אותו דבר מבחינת חוסר נוחות- לא נוח לי ללעוס, לעבור למצב של חיוך, לבלוע רוק . כואב לי באזור הרקה, בלסת ובקודקוד הראש.הוא מתייחס לתלונות שלי בביטול. ובנוסף, השיניים למטה התעקמו לי.
האם יש לזה טיפול? למי עליי לפנות? אני כרגע מטופלת אצל אורטודנט ( עם התמחות) יכול להיות שלא אורטודנט מטפל בזה?
בבקשה תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנייה
ד``ר עתליה וסרשטיין31/03/2010כדאי שתפני לבדיקה במחלקות לסגר ומפרק הלסת. קיים באוניברסיטת תל אביב בביה"ס לרפואת שיניים או בהדסה בירושלים. יש גם רופאים פרטיים, שזה התחום שלהם, אך איני יכולה להפנות לרופא מסויים.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
noa02/04/2010תודה על המענה.
איך מגיעים למחלקה לסגר ומפרק הלסת באוניברסיטת תל אביב? (אתר אינטרנט/ מספר טלפון)
איך נקראים רופאים שהתחום שלהם זה סגר ומפרק הלסת?
תודה,
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?