שלום רב,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב,
    שרון
    01/04/2010

אני בת 16 ויש לי גשר על הלסת העליונה + תחתונה מזה תשעה חודשים.
    לפני כחודש, האורטודנט שילב בטיפול גומיות מסוג קנגורו, ואף הפציר בי להשתמש בהן כמה שיותר, בכדי לסגור פערים שבין כמה שיניים, אותם פערים נבעו מעקירה של שלוש שיניים בתחילת הטיפול, למטרת הזזה של הלסת העליונה אחורה.
    בביקורי האחרון אצל האורטודנט, הוא אמר שלבינתיים ועד התור הבא [בעוד חודש] אסיר את הגומיות ולא אשתמש בהן, והיחס איתן בכללי יהיה on and off, פעם כן ופעם לא.

רציתי לשאול האם זה נורמלי, כי למיטב ידיעתי כמה שמשתמשים בהן יותר, כך הפערים נסגרים מהר יותר, והאם יש מניעים ברורים למעשהו של האורטודנט.

בתודה, שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב,

הוספת תגובה

• אני יכול רק לנחש או להעריך

ד``ר אריאל דינבר
    03/04/2010

שהרופא שלך בדק את השפעת הגומיות בביקורת האחרונה ובהתאם לכך החליט לשנות את שעות ההרכבה. שינוי שעות הרכבה בגומיות הוא לגיטימי ולא אמור להדאיג אותך. כמו כן את יכולה לשאול ישורות את האורתודונט שלך אני משוכנע שתקבלי תשובות ספציפיות הקשורות ישירות לטיפול שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שרון
    03/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו