בעייה שגרמתי לעצמי לאחר יישור שינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה שגרמתי לעצמי לאחר יישור שינים
    לי
    16/04/2010

היי

יש לי בעייה

לפני כמה שנים סימתי טיפול אורטודנטי לישור שיניים .

ניתנה לי פלטה שקופה ללסת עליונה איתה ההיתי צריך לישון בערבים.

יום אחד הפסקתי לשים אותה בלילה לתקופה של חודש בערך,. אחרי חודש התחלתי לחשוש שהשיניים שלי זזו.

כשחזרתי הביתה מהבי"ס ניסיתי לשים את הפלטה השקופה לפני שהלכתי לישון , ושמתי לב שהיא לא מתאימה לי. אז החלטתי ללחוץ בכוח ולסגור עם שתי הלסתות עד שהיא תתאים.

במהלך שבועיים הרגשתי לחץ נוראי בשיניים בגלל הפלטה.

בכל אופן מה שאני רוצה לומר זה שכעת אני מרגיש שבמצב מנוחה הניבים בצד שמאל של הפה נוגעים זה בזה ולא מאפשרים שחרור מלא של הלסת . וגם הלשון נוגעת ועולה קצת על החלק השמאלי של השיניים .

זה מפריע לי לדבר בגלל הניבים שמתנגשים זה בזה , והלשון שעולה על הצד השמאלי של השיניים ואני מרגיש שאני לא מצליח להגות את המילים כמו שההיתי עושה לפני המקרה עם הפלטה.

השאלה שלי היא אם יש טיפול אורטודנטי שיכול לעזור במקרה שלי ולשחזר את המצב הקודם

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נסיגה בתוצאות הטיפול

ד``ר אריאל דינבר
    20/04/2010

אם היא מפריעה לך יש אפשרות להחזיר את המצב לקדמותו בטיפול קצר בד"כ ואח"כ תבקשי שידביקו לך קיבוע בנוסף לפלטה שקופה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזה סוג של טיפול קצר מדובר?

לי
    20/04/2010

את יכולה לפרט לי קצת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לאחר בדיקה ניתן לקבוע

ד``ר אריאל דינבר
    20/04/2010

בד"כ מדובר בשבועות עד מספר חדשים אבל ישנם מקרים חריגים בהם הטיפול החוזר לוקח יותר. אני ממליץ לך לחזור לרופא המטפל שלך ולקבל תשובות מדויקות. ואגב, אני זכר ולא נקבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו