שלום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום.
    דני
    19/04/2010

שלום.
    רציתי לשאול אם יש איזה גוף מפקח על תחום האורתודונטיה, כי אני סבור ששיניי אינן ישרות דיין, ואילו הרופא מרוצה מהתוצאה, ואין סיכוי לשכנעו.
    כמו כן, רציתי לשאול היכן עושים קיבוע לשיניים, מלבד אצל האורתודנט המבצע.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום.

הוספת תגובה

• איזה פיקוח אתה מחפש

ד``ר אריאל דינבר
    20/04/2010

יש פיקוח על לימודי אורתודונטיה ועל בחינות ההתמחות, על לומדי חו"ל שמבקשים להיות מומחים, יש יועצים בקופות החולים שאחראים על תחום האורתודונטיה במסגרת הקופה, יש את הסתדרות רופאי השיניים שהיא כתובת מסוימת אך רק אם רופא השיניים חבר ההסתדרות. אתה רוצה להתלונן על אורתודונט? אולי נכון יותר לבדוק מה מפריע לך ולגשת לרופא המטפל. קיבוע בד"כ אצל הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איני מוצא

דני
    21/04/2010

איני מחפש להתלונן, או לריב עם האורטודנט, כל מטרתי היא רק להצליח לשכנע אותו שצריך יישור נוסף, ומכיוון שאין כאן קריטוריונים ברורים, ניסיתי להיעזר בכם, ולהתעניין, האם יש גוף שקובע קריטוריונים וכדו' .
    בגדול, כל פעם שאני מעלה את הנושא, הוא מיד מתחיל להרצות לי, ששיניים זה לא לגו, וצריך ליזהר לא להגזים כדי שלא לפגוע ושלא יסוגו השיניים- דברים שאיני מבין בהם, ואיני יכול להכנס אליהם.
    גם אם אביא לו חוו"ד של אורטודנט נוסף זה לא יעזור, מלבד שזה יפגע בו.
    לכן אני מחפש נואשות איזה גוף מוסמך לדבר זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא אורתודונט פרטי או קופת חולים?

ד``ר אריאל דינבר
    24/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דני
    24/04/2010

פרטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיקוח ממשי אין

ד``ר אריאל דינבר
    26/04/2010

תמיד כדאי להגיע להבנה עם הרופא האישי שלך, אם אתה עדיין לא מרוצה כדאי שתפנה לרופא אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו