מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרחבת לסת או הזזת לסת תחתונה?דני04/05/2010
שלום, יש לי סטייה ממש קטנה של הלסת התחתונה ימינה מה שאומר שצריך להחזירה קצת שמאלה, אומנם הסטייה קלה אבל ממש מפריעה לי, הייתי אצל מומחה פה ולסת ואורטודנט ,בבדיקה הם טענו שלא צריך ניתוח ,אלא רק טיפול אורטודנטי והבעייה תיפתר. הסטייה מורגשת בכך שהשיניים העליונות בצד ימין בלבד לא מכסות את התחתונות בצד שמאל הן כן מכסות, וקו האמצע העליון לא תואם לקו אמצע תחתון. אודה לתשובתך על סמך התיאור הנ"ל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לענות על שאלך בפורום
ד``ר אריאל דינבר09/05/2010עליך לגשת לחוות דעת נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בדיוק את אותה הבעיה. שאלה
ד'27/05/2010אני בן 16 ויש לי בדיוק את אותה הבעיה, שבצד אחד השיניים כן מכסות ובצד השני לא והקו אמצע עליון לא חופף את התחתון.
רציתי לדעת האם זה נובע מלסת עליונה צרה מדי, או שזה רק פגם אסתטי שטיפול אורתודנטי יפתור?
כי כשהייתי אצל רופא שיניים היא אמרה שאין לי בעיה בסגר של השיניים. האם זה נחשב לסגר צלבי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תענו על שאלתי
ד'28/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי התאור שלך כנראה כן
ד``ר אריאל דינבר28/05/2010מדובר בסגר צלבי
אך סגר צלבי יכול להתפתח מסיבות שונות וכנראה אחת מהן גרמה למצב שלך. אחת התופעות של סגר צלבי יכולה להיות קוי אמצע שאינם תואמים.
אם אכן יש לך סגר צלבי וגם סטית קו אמצע אני מניח שהסגר שלך אינו תקין.
פנה לאורתודנט מומחה להתייעצות בנוגע לבעייתך ואפשרות פתירתה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה.
ד'28/05/2010קודם כל תודה על התשובה.
שהייתי אצל רופא שיניים כללי לפני כמה חודשים, ביקשתי ממנה להסתכל על הסגר שלי משני הצדדים והיא אמרה שהסגר בסדר.
אני ציינתי שבצד אחד השיניים העליונות כן מכסות את התחתונות, אבל בצד השני השיניים יושבות אחת על השנייה. לפי מה שהבנתי סגר צלבי זה כאשר השיניים העליונות "נכנסות" בתוך השיניים התחתנות.
האם זה סגר צלבי? האם תמיד סגר צלבי נובע מלסת צרה מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך הראשונה - כנראה שכן
ד``ר אריאל דינבר06/06/2010לשאלתך השנייה - לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?