מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיניים עקומות ובבעיהרונית30/10/2007
היי
לפני שלוש שנים(כעת אני בת 21) הייתי ממש לפני תחילתו של יישור שיניים אורטודנטי עקב שתי שיניים קדמיות בולטות במיוחד (והרבה הלקאות למה לא עשית זאת מלפני כן אבל זה לא העיניין) בכל אופן שפר עלי מזלי נפלתי ושברתי את שתי הקדמיות האלו -האחת יצאה שלמה ממקומה עם השורש והשניה רק נשברה . באותו היום החזירו את השן שיצאה למקומה ושמו קיבוע בשלב אחר עשיתי טיפול שורש בשתי השיניים והשלמה . האורטודנטית שלי סירבה ומסרבת לבצע לי יישור שיניים עקב מה שקרה וכעת אני עם שיניים בולטות וגם בתהליך של השחרה . אני יכולה לעשות כתרים אבל בגלל צפיפות השיניים זה לא יפתור את בעיית העוקם שלהם רק את הצבע . אז רציתי לשאול האם מוכר לכם מקרים של יישור שיניים לשיניים שנשברו או יצאו שכן ניתן לעשות איכשהו או לשלב את זה עם שיקום (אם היה אפשר ליישר את שאר השיניים ואז לעשות כתרים על שתי הקדמיות?)
השורה התחתונה- האם יש לזה פתרון או להשלים ולעזוב את המצב כפי שהוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוב המקרים יש פתרון
ד``ר עתליה וסרשטיין30/10/2007יש לבדוק במיוחד את מצב שורשי השיניים שנחבלו על-פי צילומי רנטגן וכמובן את המצב הקליני, שקשה להעריך על פי הכתוב בלבד. אני מניחה לפי סרוב האורתודונטית לטפל, שהמצב מסובך. אני מציעה לך לחפש פתרון, רק אם המצב הנוכחי מטריד אותך במיוחד מבחינה אסטטית. בכל מקר בדקי שכל אורתודונט.ית שאת פונה אליהם אכן מומחים לפי אתר ההסתדרות לרפואת שיניים או אתר האגודה האורתודונטית או אתר המומחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?