שיניים עקומות ובבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים עקומות ובבעיה
    רונית
    30/10/2007

היי
    לפני שלוש שנים(כעת אני בת 21) הייתי ממש לפני תחילתו של יישור שיניים אורטודנטי עקב שתי שיניים קדמיות בולטות במיוחד (והרבה הלקאות למה לא עשית זאת מלפני כן אבל זה לא העיניין) בכל אופן שפר עלי מזלי נפלתי ושברתי את שתי הקדמיות האלו -האחת יצאה שלמה ממקומה עם השורש והשניה רק נשברה . באותו היום החזירו את השן שיצאה למקומה ושמו קיבוע בשלב אחר עשיתי טיפול שורש בשתי השיניים והשלמה . האורטודנטית שלי סירבה ומסרבת לבצע לי יישור שיניים עקב מה שקרה וכעת אני עם שיניים בולטות וגם בתהליך של השחרה . אני יכולה לעשות כתרים אבל בגלל צפיפות השיניים זה לא יפתור את בעיית העוקם שלהם רק את הצבע . אז רציתי לשאול האם מוכר לכם מקרים של יישור שיניים לשיניים שנשברו או יצאו שכן ניתן לעשות איכשהו או לשלב את זה עם שיקום (אם היה אפשר ליישר את שאר השיניים ואז לעשות כתרים על שתי הקדמיות?)
    השורה התחתונה- האם יש לזה פתרון או להשלים ולעזוב את המצב כפי שהוא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים עקומות ובבעיה

הוספת תגובה

• לרוב המקרים יש פתרון

ד``ר עתליה וסרשטיין
    30/10/2007

יש לבדוק במיוחד את מצב שורשי השיניים שנחבלו על-פי צילומי רנטגן וכמובן את המצב הקליני, שקשה להעריך על פי הכתוב בלבד. אני מניחה לפי סרוב האורתודונטית לטפל, שהמצב מסובך. אני מציעה לך לחפש פתרון, רק אם המצב הנוכחי מטריד אותך במיוחד מבחינה אסטטית. בכל מקר בדקי שכל אורתודונט.ית שאת פונה אליהם אכן מומחים לפי אתר ההסתדרות לרפואת שיניים או אתר האגודה האורתודונטית או אתר המומחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו