השפעת הגשר על הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת הגשר על הפנים
    shir
    13/06/2010

שלום רב!

אני בת 24 והתחלתי טיפול אורטודנטי לפני שנתיים וחצי. המצב ההתחלתי של השיניים של לא היה כ"כ נורא. רק שן אחת הפריעה לי.
    כיום אני עדיין בטיפול שאני לא רואה איך אני יוצאת ממנו. האורטודנט הכניס לי את השיניים פנימה (לכיוון הלשון) ומאוד לא נוח לי. אני לא יכולה להשאיר את הפה במצב חופשי. נוסף על זה וחמור מזה הפנים שלי נפגעו נורא אני לגמרי לא מזהה את עצמי במראה זה ממש מזעזע ואני לא יודעת מה לעשות. הוא אומר שזה לא מהגשר. שא"א להשוות תמונות כי מזדקנים . (???אני בחורה בריאה)כל הזמן אנשים מעירים לי על איך שאני נראית וכבר נמאס לי לבכות. אני הולכת עם הפנים למטה. האם יש דרך לסדר את הפנים? נורא קשה לי ואני לא יודעת האם יעזור לי לעבור לרופא אחר, אני ממש חוששת. הוא מומחה, האם זה לא מספיק? השקעתי המון כסף. כבר נמאס לי ההתעסקות עם השיניים. כל השיניים כואבות לי וכל מגע ביניהם (לדוג כשאני מתעטשת) צריכה להיות מבוקרת . האם יש דרך לצאת מהברוך הזה ? הוא אומר לי שהוא לא מבין על מה אני מדברת.
    איך מלרצות לסדר שן אחת מגיעים למצב כזה?
    אני אציין שבייעוץ הוא אמר לי שאורך הטיפול שנה.
    בבקשה עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעת הגשר על הפנים

הוספת תגובה

• גשי לחוות דעת נוספת

ד``ר אריאל דינבר
    13/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו