מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רווח שלא נסגרטל15/06/2010
שלום
אני בן 22 ויש לי גשר כ 3.5 שנים
אני ממש לקראת הסוף אך נשאר לי רווח של מלימטר מאחורי הניב
האורטודנט שלי למרות בקשותי החוזרות ונשנות לא מגדיל את הלחץ על מנת לסגור את הרווח ואומר לי שאני כנראה אצטרך להישאר איתו ועוד חודש מורידים לי את הגשר
הלחץ שמופעל הוא בעצם גומייה רגילה בצבע אפור (אולי ליגטורה בשפה מקצועית אני לא בטוח)
הגומיה היא כמובן על כל החלק העליון ובדיוק כך יש לי גם בחלק התחתון של הפה למרות ששם הטיפול גמור
השניים שאמורות לזוז לכיוון האמצע ולסגור את המילמטר הן בעצם 2 שיניים מאחורי הניב(כי עקרו לי אחת מן השלושה וכמובן שהאחרונה לא מחוברת)
השאלה שלי אם אפשר להפעיל לחץ חזק יותר או שיש מה לעשות עם זה כי חבל לי להוריד את הגשר אחרי תקופה כה ארוכה ועדין להשאר עם רווח מרגיז.
אשמח לקבל יעוץ
תודה רבה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להתרגז
ד``ר עתליה וסרשטיין16/06/2010רווח של כ1 מ"מ מאחורי ניב הוא חסר משמעות גם מבחינה אסטטית. סבער להניח שהאורתודונט עושה את המירב, כדי שתהיה מרוצה. לעתים לא ניתן להגיע לתוצאה מושלמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על היעוץ אבל אשמח לקבל חידודקל
טל17/06/2010כבר שלחתי את ההודעה הזאת אבל אני לא רואה אותה בתגובות אז אני שולח שוב
אמרת שאתה מאמין שהאורתודנט עושה את מירב המאמצים
ניסיתי לתאר ממה שאני מבין את הטיפול שהוא עושה עם גומיה אפורה בלבד ולא לחץ אחר
והשאלה העיקרית שלי היא בעצם אם באמת לחץ יותר גדול יכול לעזור פה כי לפי מה שהספקתי להכיר את הפה שלי לאחר שעברתי הבקעת שן רק כוח ונדנוד שן עבד וככל שהיה יותר כוח ככה גם השן זזה
ואני מבין את הצד הרפואי שהרופא מפחד לעשות משהו שיפצע אותי אבל מצד שני אני גם חושב שהאורתודנט הקודם שלי שכן הפעיל לחץ ומכיר אותי הצליח כן היה מזיז שם משהו
בקיצור האם יש אפשרות לפני הורדת הגשר כן להפעיל יותר לחץ ממה שיש כרגע וכן לסגור את המילימטר המקולל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידוע
ד``ר עתליה וסרשטיין23/06/2010לנו כמה לחץ האורתודונט שלך מפעיל וגם לא מצב שיניך, ולכן לא נוכל לאמר, אם נכון הפעיל יותר לחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?