טיפול אורתודנטי לילדה בת 11

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אורתודנטי לילדה בת 11
    ענבר
    22/06/2010

שלום רב,
    בתי בת ה - 11 החלה בטיפול אורתודנטי - קיבלנו הצעת מחיר הכוללת את מרכיבי הטיפול. לאחר שביצעה צילומים נדרשים, הגענו לרופאה למדידות, ותוך כדי עיון בצילומים ובדיקת הפה של הילדה, הרופאה אמרה שהיא ממליצה על טיפול בשיטת SELF LIGATING שהוא יעיל, מצריך פחות ביקורים במרפאה וחדשני יותר. טיפול זה כרוך בהזמנת רכיבים מיוחדים, ממעבדה חיצונית וכמובן בתוספת עלות.הרופאה ציינה שהטיפול הינו חדש יחסית והיא לא ממליצה לכל אחד אבל היות וישנה צפיפות בפה השיטה מומלצת.
    האם תוכלו לתת לי הסבר על השיטה והאם כדאי לטפל בדרך זו?
    תודה מראש,
    ענבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מודבר משיטה חדשנית

ד``ר אריאל דינבר
    23/06/2010

סמכים ללא גומיות קיימות בשוק מזה שנים רבות ואני באופן אישי משתמש איתם מזה 10 שנים. יש להם הרבה יתרונות אך גם חסרונות, הן הפכו לנפוצות יותר ויותר כי יש מספר רב יותר של דגמים חדשים הטובים מאלה שהיו בעבר. באופן אישי אני ממליץ על מכשור זה, אין צורך בהזמנות מיוחדות ממעבדות. הרופא רשאי לדרוש עלות גבוהה יותר עקב עלותם הגבוהה יותר של הסמכים. אוסיף שחלק גדול מהאורתודונטים שמשתמשים במכשור זה לא גובים עלות נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה - שאלה נוספת

ענבר
    23/06/2010

תודה על התשובה המהירה.
    האם בבקשה תוכל לפרט את החסרונות של השיטה?
    הרופאה המטפלת אמרה שהיא עובדת עם שיטה זו רק כשנתיים.
    היתרונות שאני הבנתי מהרופאה הינם - קיצור זמנים, פחות ביקורים במרפאה, וגם מתן פיתרון לעקירות שיניים במקרים מסויימים, כלומר עשוי למנוע עקירות .
    האם מה שהבנתי נכון?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו