מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול אורתודנטי לילדה בת 11ענבר22/06/2010
שלום רב,
בתי בת ה - 11 החלה בטיפול אורתודנטי - קיבלנו הצעת מחיר הכוללת את מרכיבי הטיפול. לאחר שביצעה צילומים נדרשים, הגענו לרופאה למדידות, ותוך כדי עיון בצילומים ובדיקת הפה של הילדה, הרופאה אמרה שהיא ממליצה על טיפול בשיטת SELF LIGATING שהוא יעיל, מצריך פחות ביקורים במרפאה וחדשני יותר. טיפול זה כרוך בהזמנת רכיבים מיוחדים, ממעבדה חיצונית וכמובן בתוספת עלות.הרופאה ציינה שהטיפול הינו חדש יחסית והיא לא ממליצה לכל אחד אבל היות וישנה צפיפות בפה השיטה מומלצת.
האם תוכלו לתת לי הסבר על השיטה והאם כדאי לטפל בדרך זו?
תודה מראש,
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מודבר משיטה חדשנית
ד``ר אריאל דינבר23/06/2010סמכים ללא גומיות קיימות בשוק מזה שנים רבות ואני באופן אישי משתמש איתם מזה 10 שנים. יש להם הרבה יתרונות אך גם חסרונות, הן הפכו לנפוצות יותר ויותר כי יש מספר רב יותר של דגמים חדשים הטובים מאלה שהיו בעבר. באופן אישי אני ממליץ על מכשור זה, אין צורך בהזמנות מיוחדות ממעבדות. הרופא רשאי לדרוש עלות גבוהה יותר עקב עלותם הגבוהה יותר של הסמכים. אוסיף שחלק גדול מהאורתודונטים שמשתמשים במכשור זה לא גובים עלות נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה - שאלה נוספת
ענבר23/06/2010תודה על התשובה המהירה.
האם בבקשה תוכל לפרט את החסרונות של השיטה?
הרופאה המטפלת אמרה שהיא עובדת עם שיטה זו רק כשנתיים.
היתרונות שאני הבנתי מהרופאה הינם - קיצור זמנים, פחות ביקורים במרפאה, וגם מתן פיתרון לעקירות שיניים במקרים מסויימים, כלומר עשוי למנוע עקירות .
האם מה שהבנתי נכון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?