פלטה אחרי גשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטה אחרי גשר
    עידו
    23/06/2010

שלום . היום הורדתי את הגשר לשמחתי והרופא אמר לי שאני צריך להיות עם פלטה במשך שנה כל יום 24 שעות ,זה הפתיע אותי משום ששאלתי ילדים אחרים שסיימו את הטיפול והם אמרו שהם היו עם הפלטה רק בלילה . אם אפשר בבקשה תגובות נוספות ומה עליי לעשות . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלטה אחרי גשר

הוספת תגובה

• לא כולם שווים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    23/06/2010

לכל אחד בעייה אחרת , שבעקבותיה טופל וגם הגישות הטיפוליות שונות. לא תינזק מהרכבת הפלטה כל היממה. הסיכוי לתזוזת שיניים גדול יותר ככל שמשתמשים פחות במכשירים לשמירת התוצאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה

עידו
    23/06/2010

תודה על התשובה עזרת לי . אם קורים פעמים שאני לא שם את הפלטה למשך חצי יום לפחות , האם זה יגרום נזק או שלא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לנסות

ד``ר עתליה וסרשטיין
    28/06/2010

עשה הפסקות בשימוש בהדרגה. בהתחלה של2-3 שעות וכן הלאה תוך בקורת שאין תזוזות ושהפלטה נכנסת בקלות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו