נמאס לי כבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי כבר
    א'
    23/06/2010

שלום יש לי גשר כבר שנתיים וחצי מאז גיל 15
    בפגישות החארונות עם האורטודנט הוא הודיע כי סיימנו עם הטיפול ואפשר להוריד את הלמעלה ולהתחיל עם קיבוע..
    אבל שמתי לב כי הלסת העליות ממש מרוחקת מהתחתונה ולחברים שלי שיש גשר זה כלל אינו ככה.
    כששאלתי אותו למה הלשת העליונה לא במקביל לתחתונה. הוא אמר שזה לא משנה וזה בסדר ככה לדעתו אך אם אני רוצה לקרב את הלשת העליונה לתחתונה יש צוררך לשים גומיות.
    חשוב לציין כי הוא אמר שהצורה בה הלשת העליונה שלי קודמת לתחתונה זה בגלל התווי פנים שלי.....
    בסופו של דבר החלטנו לשים גומיות ועכשיו כואב לי בטירוף. אני עדין לא סגור האם כדי להמשיך בטיפול לקירוב שתי הלסותות או להפסיק ולקבל את זה ככה
    כבר נמאס לי המגשר הזה ואני מת להעיף אותו כבר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי כבר

הוספת תגובה

• ההחלטה בידיך

ד``ר עתליה וסרשטיין
    23/06/2010

אם המצב נראה לך יפה, הסכם לסיים את הטיפול. אם אתה רוצה לשנות - אין ברירה - זה אורך זמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי

א'
    28/06/2010

הלסת העליונה והתחתונה אמורות להיות מקבילות זו לזו ?
    או שלא חייב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העליונה קדמית

ד``ר עתליה וסרשטיין
    01/07/2010

לתחתונה ורחבה מהתחתונה - רצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו