מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות ברשותךהילה06/07/2010
שלום ...
אני בת 32 סיימתי עם הגשר בשיניים לפי שיטת דיימון העליונות ועשיתי קיבוע בשיניים עליונות ועשו לי פלטה לשים במשך 8 שעות בלילה(יש לי גשר בשיניים התחתונות בנתיים יש עוד קצת זמן)
שאלתי היא האם אני צריכה לשים פלטה לכל החיים?
האם יש הבדל בין הגשר לפי השיטה הישנה לשיטה החדש הדיימון לאחר תוצאות הכוונה שבגשר האם צריך לשים פלטה רק לתקופה?
מישהי אמרה לי שהבן שלה היה 5 שנים עם הגשר לפי שיטה הישנה עשה בקופת חולים מכבי(גומיות) ושאלתי אותה האם שם פלטה היא אמרה שהוא סיים לשים את הפלטה.
דיי מוזר לי אורטודנט אמר לי ואומר לכולם שצריך לשים כל החיים בשביל לשמור על התוצאות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידכון...
הילה06/07/2010אין לי שיני בינה עקרתי אותם מלפי 12 שנה את כולם מתאמי בריאות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הבדל בעקרון שמירת התוצאה
ד``ר עתליה וסרשטיין06/07/2010בשיטות השונות. שיניים עלולות לזוז כל החיים. ואם חשוב לשמור על תוצאה מושלמת, רצוי לא להיפרד ממכשירי השמירה על התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה...
הילה06/07/2010האם יש סיכוי שיצא קיבוע אחר למעלה שמודבק על כל השיניים ולא רק בקידמיות שלא יצטרכו את הפלטה שישמור את התוצאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרעיון
ד``ר עתליה וסרשטיין21/07/2010שלך אינו מקובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מהילה
הילה22/07/2010לא הבנתי אותך לצנ התכוונת הרעיון שלך לא מקובל?
אני שאלתי שאלה האם יש סיכוי שיצא קיבוע גם לשיניים עליונות שתומכות בכולן לי יש קיבוע למעלה
אבל לא פותר אותי מהפלטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעשית לא קיים
ד``ר עתליה וסרשטיין24/07/2010עדיין קיבוע כזה שהוכיח את עצמו כיעיל. בהצלחה בהמשך שמירת התוצאות הטובות של הטיפול. הפלטה חשובה לשמירת התוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?