צילום פנורמי וצילום סיטי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום פנורמי וצילום סיטי?
    רחל
    11/07/2010

היי שמי רחל וצמחו לי שיני בינה בצורה עקומה אמרו לי שעליי לעקור אותם, הלכתי לרופאת שיניים שביקשה ממני צילום פנורמי ולאחר מכן גם צילום סיטי, הצילום סיטי עולה 400 שח רק לעשות אותו, רציתי לדעת אם זה חובה לעשות צילום כזה או שזה סתם ניסיון של רופא שיניים לעשת יותר כסף ומה זה בכלל צילום סיטי לשיניים? וגם היו לי ברזלים בשיניים ועכשיוהשיניים הקידמיות התעקמו לי וזה נורא מתסכל אותי, אני צריכה לעשות קודם את העקירה ואז ללכת לאורטודנט ? כי הבנתי ממה שקראתי פה למעלה שאין קשר בין זה ולשיני בינה, בכל אופן זה נכון שיש דבר כזה שנקרא זיכרוןן שיניים שבגלל שכבר הייתה לי פלטה והן היו ישרות פעם התהליך יהיה קצר יותר כי ידעו לאן לחזור?
    או שזה סתם משהו שרופא שיניים אומר לי?

אשמח לתשובה תודה רבה ובהצלחה
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום פנורמי וצילום סיטי?

הוספת תגובה

• פני לאורתודונט

ד``ר עתליה וסרשטיין
    12/07/2010

בלי קשר לשיני הבינה. התהליך יכול להיות קצר יותר, כי הוא ממוקד לאזור מסוים ולא יישור שינים כללי.
    באשר לסיטי - רופא/ת השיניים לא מרוויחים מהצילום. מטרתו לראות את העמדה המדויקת של שיני הבינה יחסית למבנים אחרים בסביבה כמו העצב, כדי שלא יפגעו בזמן העקירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו