מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום פנורמי וצילום סיטי?רחל11/07/2010
היי שמי רחל וצמחו לי שיני בינה בצורה עקומה אמרו לי שעליי לעקור אותם, הלכתי לרופאת שיניים שביקשה ממני צילום פנורמי ולאחר מכן גם צילום סיטי, הצילום סיטי עולה 400 שח רק לעשות אותו, רציתי לדעת אם זה חובה לעשות צילום כזה או שזה סתם ניסיון של רופא שיניים לעשת יותר כסף ומה זה בכלל צילום סיטי לשיניים? וגם היו לי ברזלים בשיניים ועכשיוהשיניים הקידמיות התעקמו לי וזה נורא מתסכל אותי, אני צריכה לעשות קודם את העקירה ואז ללכת לאורטודנט ? כי הבנתי ממה שקראתי פה למעלה שאין קשר בין זה ולשיני בינה, בכל אופן זה נכון שיש דבר כזה שנקרא זיכרוןן שיניים שבגלל שכבר הייתה לי פלטה והן היו ישרות פעם התהליך יהיה קצר יותר כי ידעו לאן לחזור?
או שזה סתם משהו שרופא שיניים אומר לי?
אשמח לתשובה תודה רבה ובהצלחה
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לאורתודונט
ד``ר עתליה וסרשטיין12/07/2010בלי קשר לשיני הבינה. התהליך יכול להיות קצר יותר, כי הוא ממוקד לאזור מסוים ולא יישור שינים כללי.
באשר לסיטי - רופא/ת השיניים לא מרוויחים מהצילום. מטרתו לראות את העמדה המדויקת של שיני הבינה יחסית למבנים אחרים בסביבה כמו העצב, כדי שלא יפגעו בזמן העקירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?