חשיפת ניבים כלואים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפת ניבים כלואים
    עומר
    13/07/2010

שלום. אני בת 28 ויש לי 2 ניבים עליונים כלואים. הוצע לי טיפול אורטודונטי הכולל חשיפת הניבים, "טבעות" על שתי הלסתות.
    הייתי היום במח' פה ולסת בבה"ח פוריה וששם הכירורג אמר כי האורטודנט ממליץ לעקור את 4 שיני הבינה על מנת ליצור מרווח גדול יותר בעת הוצאת הניבים הכלואים.
    כל התהליך (עקירת 4 שיני הבינה + עקירת הניבים החלביים) יישעה בפעם אחת תחת הרדמה מלאה.
    האם יש אכן הכרח לעקור את כל שיני הבינה? או שאפשר להתחיל את התהליך גם במצב הקיים? הייתי שמחה להימנע מהעקירות אם זה לא הכרחי ביותר.
    שאלה נוספת - האם מומלץ להשתמש ב"טבעות" כסופות או כרמיות? הבנתי שהשקופות פחות חזקות, דבר המאריך את הטיפול. תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפת ניבים כלואים

הוספת תגובה

• אין קשר

ד``ר עתליה וסרשטיין
    15/07/2010

בין שיני הבינה לניבים הכלואים. אני מניחה שהמחשבה היא להקטין את מידת סבלך בכל פעולה בנפרד ולעשות הכל תחת הרדמה כללית אחת. בדרך כלל הן חשיפת ניבים כלואים והן עקירת שיני בינה, גם אם כלואות נעשה בהרדמה מקומית ולא כללית. הטבעטת הכסופות בדרך כלל יותר נוחות לטיפול. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו