אסימטריה בעצמות הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסימטריה בעצמות הפנים
    דיקלה
    15/07/2010

היי!

אני בת 28 נשואה +2 ורק עכשיו שמעתי על דבר כזה שניתן לטפל באסימטריה בעצמות הפנים.תמיד חלמתי על פנים סימטריות (צד שמאל שלי פנים אובליות צד ימין נראה כאילו אמור להיות לי פנים מרובעות) אני לא אוהבת את זה בלשון המעטה וראתי תכנית השבוע עם ד"ר קראסו שדיבר על זה והייתי בהלם! אז קודם ל כייף שנמצא פתרון השאלה אם שווה להתחיל את כל התהליך (שנראה די ארוך..) בגילי ועוד במצבי המשפחתי.איך זה ישפיע?
    ובכלל למי עליי לפנות קודם כדי להתחיל?
    והאם להאשים את ההורים שלי שלא דאגו למבנה הפנים שלי שיכל להיות יפה יותר?או אולי זה הרופא שיניים מגיל ילדות שלא עדכן אותם?נורא מעצבן!
    וגם הייתי אצל רופאי שיניים ואף אחד לא אמר כלום.יש בי איזשהו חוסר בטחון במבנה הפנים שלי אפילו שהאישלי כל הזמן אומר לי שאני הכי יפה ומושלמת וכו'.

תודה על כל תשובה!
    דיקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסימטריה בעצמות הפנים

הוספת תגובה

• כולם אסימטרים

ד``ר אריאל דינבר
    15/07/2010

אסימטריה היא הכלל. אם יש לך בעיה הקשורה לאסימטריה המטרידה אותך פני לאורתודונט מומחה אך בררי קודם אם הוא גם מבצע טיפולים אורתו-כירורגיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו