האם מוצרכת עקירה?<

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מוצרכת עקירה?<
    אודליה
    20/07/2010

שלום רב,אני בחורה בת 26
    שיניים שלי התחילו לצאת החוצה בשנתים האחרונות,
    אני בודקת אצל כמה אורתודנטים וחלקם אמרו לי לעקור שיניים את מספר ארבע בשני הצדדים ואז להתחיל בטיפול ולהכנסי את השיניים עם הפלטה.
    דבר זה מסתכל אותי מאד, אינני רוצה טיפול 100 אחוז אלא קצת להכניס אותם ולשים קיבוע כדי למנוע הווצרות יציאתם שוב עם השנים.
    עכשיו שן בינה אחת כבר עקרתי, האם יש אפשרות לטיפול ללא עקירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מוצרכת עקירה?<

הוספת תגובה

• לדבריך

ד``ר עתליה וסרשטיין
    21/07/2010

חלק מהאורתתודונטים הציעו טיפול ללא עקירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל.....

אודליה
    22/07/2010

אבל כיצד אדע מה נכון בישבילי ?
    אם ישנן הצעות עקירה זה אומר שאין מקום לעשות פלטה ללא עקירות מכיוון שאין לאן לדחוף את השיניים.
    אז כיצד כן המליצו לי ללא עקירות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרי גבול

ד``ר עתליה וסרשטיין
    24/07/2010

קיימים , בהם ניתן לטפל עם או ללא עקירות שיניים. התוצאות לא בהכרח תהיינה זהות. קיימת אפשרות של נסיון ללא עקירות, ואם התוצאה לא מספקת, לעבור לעקירות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו