טיפול ממשוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ממשוך
    שיר
    02/08/2010

שלום!
    לפני כ-4 שנים התחלתי טיפול אורטודנטי כי הפריעה לי שן קדמית שהיתה לי קצת עקומה. בעקבות הטיפול מאוד לא נוח לי המגע בין השיניים ויש לי כאב בלסת. עברתי לפני כ- 3 שנים לאורטודנט אחר. הוא אמר לי שהוא רואה את הבעיה אבל כבר כמעט 3 שנים אני אצלו ומה שהוא עשה זה להזיז מעט את השיניים העליונות אחורה וכתוצאה מהמגע בין השיניים , השיניים למטה נכנסו פנימה וכל מגע כואב לי נורא כך שכל היום אני עם פה פתוח וכל הזמן מרגישה ששי לי שיניים. יש לי מגע של הניבים ( והם השתייפו די הרבה מהמגע עם הקוביות). ואני כל הזמן מתאמצת להכניס את הלסת התחתונה . זה מפריע לי בהליכה , אני לא יכולה לעשות ספורט, קשה לי לדבר ,אין לי תנועה חופשית של הפה. וזה פגע לי בפנים . אני כבר שנה נמצאת בדיוק באותו מצב וכל פעם הוא אומר לי שכדי שיהיה לי נוח השיניים צריכות לזוז עוד קצת אחורה, אלא שהרווח נסגר כבר מזמן והגומיות מזיזות קצת אבל זה מיד חוזר למקום. הוא כבר שנה אומר לי שזה הסיום ואני מרגישה שהוא דוחק בי בנסתר כך שהטיפול יסתיים כי אני ביקשתי. (עבור הטיפול שילמתי מעל ל- 21,000) אני ממש חסרת אונים. אני מודה שכשמסתכלים זה לא נראה חמור אבל ההרגשה היא איומה. לדעתי הוא גם סתם אמר לי שהוא רואה את הבעיה כי עכשו הוא טוען שבאתי אליו רק כדי להכניס את השיניים. (דבר שאינו נכון כי זה הפריע לי נורא בטיפול הקודם).

האם יש בדיקה או צילומים שאפשר לעשות? הרופא שאני נמצאת אצלו הוא מומחה. מצד אחד , אני רוצה להאמין לו שאין שום בעיה. (למרות שאם הוא היה אומר לי את זה בייעוץ לא הייתי אצלו. הוא אמר לי "בוודאי שאני רואה") מצד שני זה מפריע לי נורא כבר מעל ל-3 שנים. איך אפשר לבדוק אותי? למי עליי לפנות? יש לזה בכלל פתרון?

תודה,
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ממשוך

הוספת תגובה

• שיניים לא צריכות להיות במגע

ד``ר עתליה וסרשטיין
    02/08/2010

עם אלה שבלסת הנגדית רוב הזמן. המגעים היחידים - בעת לעיסה ובליעה. את שולטת בעניין המגע ועלייך להרפות את הלסת התחתונה. אם עצתי לא תועיל לך, את יכולה לפנות לייעוץ נוסף למחלקה לאורתודונטיה באחד מבתי הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת תל אביב או בבית החולים הדסה עין כרם שבירושלים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

שיר
    06/08/2010

קדום כל אני לא מנסה שיהיה מגע בדיוק להפך. אני רוצה שהלסת תהיה משוחררת אבל במצב הזה יש מגע לא נעים.כי השיניים בלסת התחתונה מחוץ לשיניים בלסת העליונה.
    כשאני אצל האורטודנט הוא דוחף לי את הלסת התחתונה ואומר שהסגירה בסדר. אבל אני לא יכולה להיות במצב הזה כמו שהוא מכניס לי את הלסת זה ממש כואב לי וגם קשה מאוד (ממש פרויקט בשבילי לעשות אפצ'י). אני רוצה שזה יהיה חופשי, רגיל.
    איך מגיעים למקומות האלו? תוכלי למסור לי מספרי טלפון?
    והאם יש מרפאה זהה באזור הצפון?
    הוא מומחה והוא אומר לי שמבחינת הסגר הכל תקין ואני מאמינה לו מבחינה שכלית כי הוא מומחה. אבל זה סותר את התחושה שלי. האם ייתכן שזה לא משהו שהאורטודנט יכול לעזור לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בביה"ח רמב"ם

ד``ר עתליה וסרשטיין
    06/08/2010

שבחיפה יש מרפאה אורתודונטית. בפוריה יש ככל הידוע לי מרפאה לכירורגית פה ולסת. נסי לקבל ייעוץ באחד ממקומות אלה. את לא יכולה לאלץ את עצמך לסגור מאחור, כדבריך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו