שינוים בלסת בסיום ישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוים בלסת בסיום ישור שיניים
    רינה
    05/08/2010

שלום רב,
    אני מקווה שזה לא ישמע מוזר אך לאחר שסיימתי ישור שיניים, לאחר כמה ימים התחלתי להרגיש בשינוים בלסת וזה היה ממש לא נעים. הרגשה שהלסת העליונה זזה קדימה וכך גם הלוע התקצר. שינוי מעל השפה גם של האף כאילו שהנחיריים עלו קצת. קושי בנשימה ובליעה. וזה ממש ממש מציק. אני מעל ל-30 ושמעתי שלא יכול להיות שינוי בלסתות אצל מבוגרים אז איזה מין שינוי זה כי אני מרגישה את זה ממש חזק וזה מפריע להתנהלות היום יומית שלי. הרגשה שהפה גם נהיה יותר קטן. משהו בהחלט השתנה בפה כי היו תזוזות אבל זה ממש שינוי דרסטי והרופא לא מבין על מה אני מדברת. (ד"א גם ניסיתי לבכות והרגשתי כאילו אני נחנקת בגלל הלוע שהתקצר- הגיוני?)
    אנא עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם קשה לפהק בעקבות השינוי בלסת

רינה
    05/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ממטופלת

שיר
    06/08/2010

לי נשמע מאוד הגיוני. חווה את זה על בשרי. אין חכם כבעל ניסיון. אני חושבת שצריך לאסור על יישור שיניים בגיל מבוגר. אני שומעת על הרבה אנשים מתוסכלים. אם עדיין לא מצאו את הקשר זה לא אומר שהוא לא קיים. אנחנו השפני ניסיונות ובמקום לשלם לנו על השתתפות בניסוי אנחנו מוצאים הון תועפות. לא לעשות גשר!! אני עשיתי אצל מומחה וסובלת כבר מעל ל-3 שנים מעולם לא סבלתי מהדברים האלו בעבר.

צרת רבים חצי נחמה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שיר. אשמח לדבר איתך.

רינה
    07/08/2010

תוכלי להשאיר לי את הפרטים שלך או שאני אשאיר לך את שלי. רוצה לדעת איזה תופעות את חווה בדיוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות קשור ל

ד``ר עתליה וסרשטיין
    06/08/2010

בעיה במפרקי הלסת. בנושא זה את יכולה לפנות לרופאים שעוסקים בכך בתי הספר לרפואת שיניים או במחלקות לכירורגית פה ולסת בבתי חולים רבים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הגיוני

ד``ר עתליה וסרשטיין
    05/08/2010

השינויים שאת מתארת לא קשורים ליישור השיניים שעברת. לאורתודונטיה אין כלים להתמודד עם תחושותיך. עליך לפנות למי שעוסק בתחושות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הם התחילו לקרות מאז סיום הטיפול

רינה
    07/08/2010

הלסת העליונה עלתה, קושי בנשימה\ קשה לבכות\ שינוים באף, בפנים. אני ממש מתוסכלת מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו