מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוים בלסת בסיום ישור שינייםרינה05/08/2010
שלום רב,
אני מקווה שזה לא ישמע מוזר אך לאחר שסיימתי ישור שיניים, לאחר כמה ימים התחלתי להרגיש בשינוים בלסת וזה היה ממש לא נעים. הרגשה שהלסת העליונה זזה קדימה וכך גם הלוע התקצר. שינוי מעל השפה גם של האף כאילו שהנחיריים עלו קצת. קושי בנשימה ובליעה. וזה ממש ממש מציק. אני מעל ל-30 ושמעתי שלא יכול להיות שינוי בלסתות אצל מבוגרים אז איזה מין שינוי זה כי אני מרגישה את זה ממש חזק וזה מפריע להתנהלות היום יומית שלי. הרגשה שהפה גם נהיה יותר קטן. משהו בהחלט השתנה בפה כי היו תזוזות אבל זה ממש שינוי דרסטי והרופא לא מבין על מה אני מדברת. (ד"א גם ניסיתי לבכות והרגשתי כאילו אני נחנקת בגלל הלוע שהתקצר- הגיוני?)
אנא עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם קשה לפהק בעקבות השינוי בלסת
רינה05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ממטופלת
שיר06/08/2010לי נשמע מאוד הגיוני. חווה את זה על בשרי. אין חכם כבעל ניסיון. אני חושבת שצריך לאסור על יישור שיניים בגיל מבוגר. אני שומעת על הרבה אנשים מתוסכלים. אם עדיין לא מצאו את הקשר זה לא אומר שהוא לא קיים. אנחנו השפני ניסיונות ובמקום לשלם לנו על השתתפות בניסוי אנחנו מוצאים הון תועפות. לא לעשות גשר!! אני עשיתי אצל מומחה וסובלת כבר מעל ל-3 שנים מעולם לא סבלתי מהדברים האלו בעבר.
צרת רבים חצי נחמה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שיר. אשמח לדבר איתך.
רינה07/08/2010תוכלי להשאיר לי את הפרטים שלך או שאני אשאיר לך את שלי. רוצה לדעת איזה תופעות את חווה בדיוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות קשור ל
ד``ר עתליה וסרשטיין06/08/2010בעיה במפרקי הלסת. בנושא זה את יכולה לפנות לרופאים שעוסקים בכך בתי הספר לרפואת שיניים או במחלקות לכירורגית פה ולסת בבתי חולים רבים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הגיוני
ד``ר עתליה וסרשטיין05/08/2010השינויים שאת מתארת לא קשורים ליישור השיניים שעברת. לאורתודונטיה אין כלים להתמודד עם תחושותיך. עליך לפנות למי שעוסק בתחושות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם התחילו לקרות מאז סיום הטיפול
רינה07/08/2010הלסת העליונה עלתה, קושי בנשימה\ קשה לבכות\ שינוים באף, בפנים. אני ממש מתוסכלת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?